Spis deg slank med Roedes slanketips

- Det er ingen heksekunst å gå ned i vekt, problemet er å holde seg der, sier Jeanette Roede. Vårt utgangspunkt er at du må legge om kostholdet ditt og mosjonere mer, i tillegg må du ta tiden til hjelp.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

- Såkalte hurtigkurer er ikke å anbefale. Husk at kroppen trenger over 1000 kilocalorier per dag for å fungere optimalt.

Dersom du kommer under dette vil kroppen automatisk innstille seg på sparemodus og du vil ikke bare forbrenne fett, men også muskler. Kroppen forbrenner fett og muskulatur uansett, men tar til seg alt den får av næring og skrur ned forbrenningen.

Etter en avsluttet hurtigkur kan du derfor oppleve rask økning i vekten, og da er det i hovedsak fettvevet og ikke muskelmassen som øker, sier Roede.

- Vi anbefaler derfor at du spiser faste måltider, og heller passer på at maten du spiser er sunn. Maten kan med fordel inneholde mye fiber som fyller godt i magen.

- Hovedproblemet for mange er å styre unna de daglige fristelsene, og det er derfor vi anbefaler å følge et kurs sier Roede. Oppfølgingen består bl.a. av utveksling av erfaringer, hva vi har spist, eventuelle problemer den enkelte har møtt, og vekttapet. Erfaringsmessig er dette svært nyttig for å hindre totalsprekk.

Resultatene fra e-postkursene har forøvrig gitt de samme gode resultatene som våre vanlige kurs, så her er det bare å spise seg ned i vekt, avslutter Roede.

Et Grete Roede kurs har totalt 8 treff, enten som vanlige kurskvelder eller via e-post. E-post kurset koster totalt 1430 kroner.