Sparerenta over 4 prosent

Fem banker tilbyr nå innskuddsrenter som ligger høyere enn foliorenten i Norges Bank. Verdibanken kliner til med 4,11 for innskudd over to millioner.

Det er lett å se av våre løpende oppdaterte prislister hvilke av bankene som for tiden gjør seg lekre for kunder som har mye penger å sette på bok. Et sikkert tegn på slike frierier er innskuddrenter som ligger over styringsrenta i Norges Bank.

Som de fleste har fått med seg, ble denne satt opp med 0,25 prosent i forrige uke - til 3,75 prosent - og i dag teller vi fem banker som tilbyr innskuddsrenter som ligger litt høyere.

... vil Verdibanken endre renten på Verdikonto Spar med 0,25 % til 4.01 % fra første krone inntil kr 2 millioner, og til 4.11 % fra første krone fra kr 2 millioner. Det er fritt antall uttak på Verdikonto Spar, skriver banken på sin hjemmeside. Renteøkningen vil skje med virkning fra og med 12. februar.

Bank 2 tilbyr 3,81 prosent rente for innskudd på 50.000 kroner og mer. Verdt å nevne er også Ya Bank og Forsikring, med 3,75 prosent rente på brukskontoen, og 3,9 prosent når innskuddene passerer en halv million.

Nyttig på DinSide:
  1. Alle landets sparerenter