Spar tusenvis på 1-2-3

Følger du våre råd er du kun et par museklikk unna en ny økonomisk hverdag.

Er du en trofast forbruker? Beklager, men da er du en av dem som betaler mest for dine varer og tjenester.

Vår påstand er at du vil få like god service i banken eller hos mobiloperatøren, uavhengig av om du er en gammel eller ny kunde. Det eneste som avgjør om du får et godt forhold til den forbindelsen du velger, er faktisk om du er flink til å betale dine regninger i tide.

- Det er for vanskelig å finne det beste tilbudet

Er en unnskyldning vi ofte hører, og dessverre er det et faktum at mange selskaper bevisst har komplisert sin egen prisstruktur for å forvirre kundene.

Løsningen er imidlertid snublende nær. Vi i DinSide gjør nemlig prissammenligningen for deg.

Med vår Hurtigdiagnose er det latterlig enkelt å sammenligne prisene, og du får også full oversikt over hvor mye penger du faktisk vil spare.

For om du ikke synes det er fristende nok å spare 500 kroner på å bytte strømleverandør, kan vi love deg at tallene blir radikalt forskjellige dersom du også har mobiltelefon og boliglån.

Spar 9.000 kroner

Med vårt forbruksbruksmønster sparer vi nesten 9.000 kroner i året. Det tilsvarer faktisk en uke i syden for to personer, og er kanskje det motivet du trenger for å bli en aktiv forbruker.

Slik så vår resultatside ut:

Spar tusenvis på 1-2-3

Men ikke stol på oss – prøv selv, og se ut hvor mye du kan spare.

Trykk her for å komme til Hurtigdiagnosen

Slik gjør du det

Hurtigdiagnosen består i realiteteten av våre tre mest populære kalkulatorer, og viser deg raskt og enkelt hvor mye akkurat du kan spare på å være en bevisst forbruker.

Du starter med å gå inn på startsiden til Hurtigdiagnosen. Deretter kan du selv velge hvilken kalkulator du vil prøve deg i først.

Vi startet med Strømkalkulatoren, der vi la inn vår strømleverandør i dag, fant et billigere alternativ og trykket på lagre knappen.

Deretter trykket vi oss tilbake til Hurtigdiagnosen og gjorde det samme med Mobiltelefon og Boliglånskalkulatoren.