Spar tusenlapper på mobilen

Har du blakket deg på årets sommerferie? Da er det bare å begynne å spinke og spare nå. Trøsten er at det er enkelt å spare tusen-lapper på din nye bestevenn: mobilen.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Helt siden 1998 har DinSides mobilkalkulator holdt våre lesere oppdatert på hvilken mobiloperatør som er billigst for akkurat dem. For selv om nesten alle mobilselskapene skryter av lave priser, er det ingen tvil:

  • Prisforskjellene mellom de billigste og de dyreste alternativene er nemlig så store at du kjapt sparer tusenvis av kroner på å bytte fra dyrt til billig – og det gjelder uavhengig av om du har abonnement eller kontantkort.

Kamuflerer høye priser

Som kunde har du over 20 ulike operatører å forholde deg til. Det høres kanskje ikke så mye ut, men i praksis tilsvarer det hele 81 ulike valgalternativer, fordelt på 22 kontantkort eller forhåndsbetalte abonnementer, og hele 59 abonnementer.

Men en ting er det store utvalget av operatører. Minst like problematisk for prisbevisste kunder er det at mange abonnementer skifter navn, priser og innhold annenhver måned. Dette gjør det nesten umulig å ha full oversikt over hvem som tilbyr hva og til hvilken pris, og dette er det selvsagt selskapene med høye priser som profitterer på.

DinSides mobilkalkulator løser heldigvis dette, og gir deg full oversikt over hvem som er billigst og dyrest ved et par tastetrykk.

Hvem er billigst – og hvor mye sparer DU?

Som alltid, vil det være ditt eget ringemønster som avgjør hvilken operatør som er billigst for akkurat deg. Det er her vår oppdaterte mobilkalkulator kommer deg til hjelp.

Tast inn ditt eget ringemønster, og du får raskt oversikt over hvilket alternativ du bør velge. Du kan selvsagt velge mellom å se alle prisene, bare abonnementene, eller kun kontantkortprisene.

God jakt!