Spar tusenlapper i telefonen

Noen få tastetrykk i vår oppdaterte Telefonkalkulator er alt som trengs. Selv sparer vi over 2.600 kroner. Hvor mye kan du kutte telefonregningen med?

Får du sjokk hver gang telefonregningen dukker opp?

Ikke gå i den samme fella hver eneste gang. For selv om konkurransen på telemarkedet har gitt lavere priser, må du selv passe på å utnytte de beste tilbudene.

Dessverre har selskapenes utallige prisstrukturer gjort det til en fulltidsstilling å sette seg inn i hvilket tilbud som egentlig er billigst. Men fortvil ikke.

Vi har gjort jobben for deg.

Med vår Telefonkalkulator får du enkelt se hva alle dine innenlandssamtaler, både til mobil og fastnettet, koster deg i året.

Telefonkalkulatoren ble oppdatert den 14. august, og har nå også med den nye aktøren NetNet.

Kutter regningen med over 2.600 per år

Personlig har jeg en hjemmedag i uka, og bruker derfor også hjemmetelefonen min i arbeidstiden.

Prisforskjellene ble likevel store. Hvis jeg fortsetter med mitt Telenorabonnement vil jeg betale12.999 kroner i året.

Ved å bytte til Coshopper blir prisen til sammenligning redusert til 10.380 kroner. Dersom jeg i i tillegg bruker Coshoppers nett til mobiltelefon, og NetNets nett til fasttelefon, synker summen med ytterligere 146 kroner.

Det er verdt å tenke på, spesielt når Telenor fortsetter å bruke milllioner på reklamekampanjer som sier at det ikke er penger å spare på å bytte leverandør.

Vi har tidligere avslørt Telenors prisbløff, den historien kan du lese mer om her.

Lavere mobilregning

Det er ikke bare fasttelefonregningen som kan kuttes ved litt innsats. Bruk DinSides mobiltelefonkalkulator, og se hva du kan spare på mobilregningen.

Med DinSides surfekalkulator kan du regne ut hvordan du slanker Internett-regningen. Også her er det gode penger å spare.