Spar titusener med DinSide

Fra i dag kan du stille din egen økonomiske hurtigdiagnose. Med et par tasteklikk finner du ut hvor mye du vil spare i året på å bytte bank, strømleverandør og mobiltelefonabonnement.

Gled deg! Det har aldri vært lettere å se hvor mye penger du kan spare i året. Vi har samlet tre av våre mest populære kalkulatorer i en og samme applikasjon, og resultatet er oppsiktsvekkende.

I tillegg til å se hvor mye du betaler på ditt enkelte abonnement i dag, og hvor mye du kan spare på velge det billigste alternativet, viser vi deg nå svart på hvitt hvor mye du vil spare totalt per år på å følge våre råd.

Og det beste av alt: Alt dette får du gratis :-)

Enorme forskjeller

I stedet for å bruke fritida eller arbeidstida på å sammenligne prisene i markedet, gjør vi i DinSide jobben for deg.

DinSides ulike kalkulatorer ligger i venstrespalten på Økonomisiden, og gir deg til enhver tid full oversikt over de beste tilbudene i markedet.

Vår nye Hurtigdiagnose har i tillegg den fordelen at den viser deg hvor mye du kan spare på å bytte leverandør på tre ulike områder. Og da begynner det virkelig å bli interessant.

Om du før ikke har blitt tilstrekkelig fristet til å spare 700 kroner på å bytte strømleverandør, kan vi nemlig love deg at tallene blir radikalt forskjellige dersom du i tillegg har mobiltelefon og boliglån.

Vår testperson ville for eksempel spart hele 12.836 kroner i året på å følge våre råd - fristende ikke sant?

Men ikke stol på oss – prøv hurtigdiagnosen selv, og finn ut hvor mye du kan spare.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvordan gjør du det?

Slapp av, det er enkelt. Det eneste du må gjøre er å fylle ut dine data i de tre ulike kalkulatorene. Når du er ferdig med en kalkulator, må du huske å trykke på lagre-knappen, før du går videre til neste.

Etter å ha gjort dette i de tre kalkulatorene, vil hurtigdiagnosen gi deg det totale beløpet du kan spare per år.

Spar penger på å være utro

Mange forbrukere lever dessverre i den villfarelsen at det lønner seg å være en trofast kunde.

Beklager, men det er helt feil.

Vår påstand er at du vil få like god service og like gode vilkår, uavhengig av om du er gammel eller ny kunde i banken, forsikringsselskapet eller hos mobiloperatøren.

Det som avgjør om du får et godt forhold til den forbindelsen du velger, er i praksis kun om du er flink til å betale dine regninger i tide, samt om du er flink til å prute på pris.

I praksis betaler du antagelig langt mer enn nødvendig, og det er her vår hurtigdiagnose kommer inn.

Lykke til :-)