Spar kroner med et museklikk

Har du brukt mer penger enn planlagt i påsken? For å unngå smalhans hele våren er det kun en ting som duger: Du må spinke og spare. Heldigvis er det enkelt å spare tusenlapper på din beste venn; mobilen.

Spar kroner med et museklikk
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Helt siden 1998 har DinSides mobilkalkulator holdt våre lesere oppdatert på hvilken mobiloperatør som er billigst for akkurat dem. For selv om nesten alle mobilselskapene skryter av lave priser, er det ingen tvil:

  • Det er store prisforskjeller på de billigste og de dyreste alternativene – og du kan spare tusenvis av kroner på å bytte fra et dyrt til et billig abonnement.

Kamuflerer høye priser

Som kunde har du 21 ulike operatører å forholde deg til. Det høres kanskje ikke så mye ut, men i praksis tilsvarer det hele 82 ulike valgalternativer, fordelt på 22 kontantkort eller forhåndsbetalte abonnementer, og hele 60 abonnementer.

Men en ting er det store utvalget av operatører. Minst like uheldig er det at mange abonnementer skifter navn, priser og innhold annenhver måned. Dette gjør det nesten umulig å ha full oversikt over hvem som tilbyr hva og til hvilken pris, og dette er det selvsagt selskapene med høye priser som profiterer på.

DinSides mobilkalkulator løser imidlertid dette: Vi gir deg full oversikt over hvem som er billigst og dyrest ved et par tastetrykk.

Hvor mye sparer DU?

Som alltid vil det være ditt eget ringemønster som avgjør hvilken operatør som er billigst for akkurat deg. Det er her vår oppdaterte mobilkalkulator kommer deg til hjelp.

Tast inn ditt eget ringemønster, og du får raskt oversikt over hvilket alternativ du bør velge. Du kan selvsagt velge mellom å se alle prisene, bare abonnementene, eller kun kontantkortprisene. God jakt!