Spar inntil 800.- på ny mobiltelefon!

Begynner den gamle slepbare mobilen din å bli sliten, eller har du enda ikke kastet deg på mobilbølgen? Nå er tida inne! Både NetCom og Telenor sponser nå mobiltelefoner over en lav sko for å kapre deg som kunde.

Er du lei av den store tunge mobilen som alltid går tom for batterier? De nye modellene er mindre, lettere og ikke minst langt mer brukervennlige.

Det beste av alt er at du nå kan spare mellom 600 og 800 kroner hvis du vil ha en ny telefon. Både NetCom og Telenor har nemlig gjenopptatt sponsingen av mobiltelefoner med betydelige beløp.

Sponsefesten du tjener på!

Selskapenes utbredte subsidiering av mobiltelefoner var et viktig element i kampen om å kuppe mobilkunder. Forståsegpåere mente likevel at selskapene ville finne andre måter å kapre kunder på etterhvert.

Denne "frykten" viser seg imidlertid ubegrunnet, for nå følger både NetCom og Telenor opp sin tidligere sponsetaktikk i håp om å kapre nye kunder i sommerperioden.

Nå er altså tiden kommet for å gå i butikken, det er nemlig vannvittig irriterende å måtte betale full pris for mobiltelefonen, dersom du ikke får kjøpt telefonen i løpet av sponseperioden.

Husk: Jo høyere sponsepris, jo mer kan du ringe for i skjærgården uten å få dårlig samvittighet.

Telenor

I følge daglig leder Thor Benny Bøe ved Spaceworld på Stovner senter bør du absolutt kjøpe telefon nå. Spaceworld selger mobiltelefoner med Telenorabonnement, og per i dag sponser giganten telefonene med rundt 600 kroner i innpris til butikkene. Det kommer deg som kunde tilgode.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I tillegg frister Telenor nå med tre måneders gratis mobilabonnement, som privatkunde.

Hva vil det si for deg?

Enten du har et Telenorabonnement fra før av, eller har lyst til å bli kunde hos Telenor vil dette bli prisene på telefonene:

  • Motorolas waptelefon "talkabout" selges nå for kun 299 kroner! Det er billig, vanligvis koster telefonen 990 kroner.

  • Nokias waptelefon 7110 selges til 2.790 kroner,

  • mens Siemens waptelefon (C35) koster 990 kroner.
Har du ikke lyst til å bli abonnent kan du også gjøre et godt kjøp på telefoner med kontantkort. Hos Spaceworld på Stovner - i likhet med i resten av Telebutikken-kjeden - kvitter de seg nå med restlageret av Nokia 5110, og prisen (inkludert et ringkontant kort til en verdi av 150 kroner), er 990 kroner. Husk likevel at 5110 begynner å dra på årene, men så lenge du bare har et ønske om å være tilgjengelig er den fremdeles et godt kjøp.

NetCom

I følge Guri Wormdahl, fungerende informasjonsdirektør i NetCom, ligger heller ikke de på latsiden. NetComs sommerkampanje er i gang, og de sponser mobiltelefonene med mellom 600 og 800 kroner. Det nøyaktige sponsebeløpet er avhengig av hvilke telefoner forhandleren selger.

Tegner du et vanlig mobilabonnement hos NetCom i dag, slipper du i tillegg å betale den vanlige innmeldingsavgiften. Innmeldingsavgiften utgjør vanligvis mellom 100 og 200 kroner, avhengig av hvilket abonnement du tegner.