Spar 70% på trimmen

Det er store prisforskjeller på å komme i form. Testen viser at du kan spare opp mot 70 prosent.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Dersom økonomien er viktig, er det langt fra likegyldig hvor du velger å legge treningsøktene dine.

Spar 70% på trimmen

Er du medlem hos Studio-7 i Tromsø, og velger du et medlemskap uten binding, må du ut med hele 115 kroner per treningsøkt. Hos Flex-Gym i Trondheim betaler du bare 33 kroner per treningsgang. Men det forutsetter at du binder deg for en 12 måneders periode.

Du kan altså spare opp mot 70 prosent på å holde deg unna det dyreste alternativet.

Sjekk rangering av treningssentrene her.

100 ganger per år

I testen har vi tatt med tolv treningskjeder og sentre. Kjedene har mellom 2 og 74 sentre fordelt over hele landet. Totalt dekker undersøkelsen derfor mer enn 130 treningssentre i Norge.

Klikk på lenken øverst for å se hvilke sentre som er med i undersøkelsen.

For å sammenligne treningsalternativene har vi definert at en gjennomsnittlig person trener to ganger i uken, eller 100 ganger per år. I prisen inkluderer vi altså både den månedlige prisen og innmeldingsavgiften.

Trenings-slave

De fleste treningssentrene opererer med medlemskap som binder deg til minimum 12 måneders trening. Men en del sentre har også begynt å tilby medlemskap uten bindingstid. Det er jo bra for forbrukeren, men prisen er ofte mye høyere enn prisen for medlemskapene med bindingstid.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vær oppmerksom på at kvaliteten og tilbudet hos de enkelte treningssentrene kan variere. Det kan også forklare noe av prisforskjellen mellom sentrene.

Klikk på lenkene øverst til høyre for å se alle treningsprisene.

Se etter spesialtilbud

Ønsker du å melde deg inn i et treningssenter, kan det være lurt å se etter spesialtilbud. Med jevne mellomrom kutter eller redusere sentrene for eksempel innmeldingsavgiften.

Slike "kom i gang tilbud" ses ofte rett etter både jule- og sommerferien.

Gratis trening? Synes du at det er mye å bruke mange tusenlapper på trening hvert år, kan det være lurt å vurdere løpeturer, sykleturer eller ballspill med vennene. Det er helt gratis - og garantert uten bindingstid.