Spar 5.000 telekroner

Noen få tastetrykk i vår oppdaterte Telefonkalkulator viser at du kan spare 4.846 kroner på å bytte telefonleverandør. Prøv selv, og se hvor mye du kan kutte telefonregningen med.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Får du sjokk hver gang telefonregningen dukker opp, eller har du latt deg lure av Telenors frekke reklamer som påstår at det er lite å spare på å bytte teleleverandør?

Vår konklusjon er klar: Det er gode penger å spare på å velge den billigste operatøren. I stedet for å kutte egne priser har Telenor møtt konkurransen med å spytte inn enda mere penger i TV-reklame. Den reklamen er det du som telekunde som betaler for.

Konkurransen på telemarkedet har presset fram lavere priser, men du får ingenting gratis. Det er altså opp til deg selv å utnytte de beste tilbudene.

Trykk her for å ta meg til Telefonkalkulatoren

Sparer 4.700 kroner

Telefonkalkulatoren ble oppdatert den 15. november, og har nå også med teleleverandøren James, samt de avtalene Telenor har inngått med NBBL.

Personlig har jeg en hjemmedag i uka, og bruker derfor også hjemmetelefonen min i arbeidstiden.

Prisforskjellene ble likevel store. Hvis jeg fortsetter med mitt Telenor familie og venner abonnement, vil jeg betale cirka 10.926 kroner i året. Bytter jeg til billigste leverandør – som etter mitt ringemønster er James Fastring, krymper regningen til 6.226 kroner per år.

Det alene gir en besparelse på 4.700 kroner i året.

Kan spare enda mer

For de ivrigste er det imidlertid ingen grunn til å gi seg der.

Dersom jeg konsekvent bruker James Fastring når jeg skal ringe til andre fasttelefoner, og bruker Axiti når jeg ringer til mobiltelefon, vil summen synke med ytterligere 146 kroner.

Det gir en total besparelse på hele 4.846 kroner. Noe som faktisk er så mye at du kan ta med deg din kjære til syden i vinter. Kanskje verdt å tenke på?

Enkelt

Dessverre har selskapenes utallige prisstrukturer gjort det til en fulltidsstilling å sette seg inn i hvilket tilbud som egentlig er billigst. Men fortvil ikke.

Vår Telefonkalkulator gjør nemlig jobben for deg.

Etter et par tastetrykk og museklikk vil kalkulateren vise deg hva dine innenlandssamtaler, både til mobil og fastnettet, koster deg i året.

Lavere mobilregning

Det er ikke bare fasttelefonregningen som kan kuttes ved litt innsats. BrukDinSides mobiltelefonkalkulator, og se hva du kan spare på mobilregningen.

Med DinSides surfekalkulator kan du regne ut hvordan du slanker Internett-regningen. Også her er det gode penger å spare.

NB: Både Telenor og Tele2 har bestemt seg for å redusere prisene fra og med juletider, mens UPC skal kutte prisene i midten av desember. Telefonkalkulatoren opererer imidlertid med dagens priser, og vil ikke bli endret før prisjusteringen er iverksatt.