Sortert etter pris: Over 10.000

Ikke fortvil om du vasser i penger - det er nemlig nok av ting du kan bruke pengene på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Digitalt videokamera. Jada - vi vet at du får billigere utgaver, men fra 15.000 kroner og oppover får du langt bedre kvalitet. Og ikke glem høy gadgetfaktor.

Automatisk støvsuger. Electrolux Trilobite er navnet på drømmestøvsugeren som gjør jobben av seg selv. Det betyr at du kan se på TV eller lufte bikkja mens hybelkaninene slaktes.

Den suger muligens ikke like grundig overalt, men vi slipper å gjøre det. Det gjør den uunnværlig.

Prisen er rundt 14.000 kroner.

Jukebox. Ufattelig stilig, sa vi første gangen vi så en ekte Wurlitzer jukeboks. Vi vil gjerne ha en i kjellerstua, en ultimat evighetsmaskin for musikk. Glem heller ikke et par plater med klinemusikk til nachspielet.

Pris: Fra 15.000 kroner og oppover.

Hjemmekinoanlegg. Høyttalersett, DVD-spiller, og surroundforsterker gir deg kino i stua. For 15.000 kroner får du et greit anlegg, men her er det bare lommeboka som setter begrensningene.

Plasmaskjerm. Desto større bilde og flatere skjerm - desto bedre. En flat plasmaskjerm til å henge på veggen har hittil kostet 100.000 kroner. Nå får du 32-tommere til under halvparten av denne prisen.

Prosjektor. Gjerrigere kjærester kan nøye seg med prosjektor og lerret. Prosjektorer fås i utallige merker og prisklasser. Men vi er ikke mer kravstore enn at vi klarer oss med en Sanyo PLV30 fra Elkjøp. Pris? Kun 18.095 kroner.

GPS/navigasjonspakke til bilen. Menn vil aldri innrømme at de har kjørt seg vill. Med en ekte navigasjonspakke montert i bilen finner vi alltid veien. Prisene ligger mellom 15 og 30.000 kroner.

Flytimer/flysertifikat. Privatflysertifikat med all teori og praktisk utdanning, legeundersøkelser og gebyrer koster mellom 45.000 og 50.000 kroner. Enkle flytimer: 500 - 800 kroner.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!