Sortert etter pris: 5.001 - 10.000 kroner

Vil du slå på stortromma, er dette drømmegavene opptil 10.000 kroner.

Publisert
Sist oppdatert


Digitalt videokamera. Verden er digital og DV-kameraene blir mindre og mindre. De billigste koster nå 6 - 8.000 kroner. Med 15.000 kroner får du et mye bedre kamera.

DVD-opptaker med harddisk: Her lagres alt på den 40 GB store harddisken, som tar 30 timers opptak. Spilleren kan også lagre MP3-låter og digitale bilder, og du kan sette direktesendingene på pause og fortsette nøyaktig der du slapp.

Når du kommer tilbake er det bare å trykke på play, så vil spilleren starte der opptaket begynte - samtidig som den fortsetter å ta opp resten. HiFi-klubben selger en Thomson DTH 7.000 E til 9.000 kroner.

Bærbar DVD-spiller. Glem de dårlige filmene på flyreisen til Syden. Med bærbar DVD-spiller til rundt 10.000 kroner kan vi se film på toget, trikken og - badet. Utgaver uten skjerm koster 2 - 4.000 kroner.

Klokke. Det eneste smykket menn bør bære. Vi vil ha klassiske manneklokker som Breitling og Tag Heuer. Disse koster fra 8.000 kroner og oppover. Billigere merker, som Sector eller Citizen, får du til 2 - 4.000 kroner.

Golfutstyr. Den nye folkesporten krever riktig utstyr - og ja, det koster flesk, om lag 8.000 for et luksus-sett. Det er vi vel verdt?

Flipperspill. Et flipperspill er en enda større trussel mot husfreden. Alle våre barndoms drømmer om gratis spill blir oppfylt. Pris? 5 - 10.000 kroner.

Oppvaskmaskin. Og får du ikke hushjelp, kan oppvaskmaskinen være en trøst. Glemt er grimme timer over oppvaskkummen og klissent oppvaskvann over hele kjøkkenet. Fei i stedet varene inn i maskinen og trykk på knappen. Maskinene koster fra 3.000 til 10.000 kroner.

Brus-/ølautomat. Det sier seg selv. Vi kan ikke gå til kjøkkenet for å hente drikkevarene. De skal komme ut av en lysende automat i selve stua, strategisk plassert ved siden av TV-stolen. Husk potetgullholderen. 5 - 10.000 kroner.

Espressomaskin. Stilfullt er det, men viktigst er at kaffen er så god. Du kan ikke bare lage espresso, men også cappucino og deilig cafe au lait. Bra til å imponere damene med. Fås fra 1.000 til 8.000 kroner.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer