Sortert etter pris: 5.001 - 10.000 kroner

Vil du slå på stortromma, er dette drømmegavene opptil 10.000 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

  • Digitalt videokamera. Verden er digital og DV-kameraene blir mindre og mindre. De billigste koster nå fra 4 - 6.000 kroner. Som vanlig får du bedre kvalitet og flere finesser hvis du legger i noen tusenlapper ekstra.
  • Prosjektor/lerret. Har kjæresten allerede henvist filmkveldene dine til kjellerstua kan prosjektor og lerret være et bedre alternativ. Prosjektorer fås i utallige merker og prisklasser, fra 8.000 og oppover. Grommodellen Action model one fra norske Projectiondesign er både stillegående og gir et glitrende bilde. Prisen er rundt 50.000 kroner.
  • Oppvaskmaskin. Får du ikke hushjelp er oppvaskmaskinen en god trøst. Glemt er grimme timer over oppvaskkummen og klissent oppvaskvann over hele kjøkkenet. Fei i stedet varene inn i maskinen og trykk på knappen. Maskinene koster fra 3.000 til 10.000 kroner.
  • Brus-/ølautomat. Det sier seg selv. Vi kan ikke gå til kjøkkenet for å hente drikkevarene. De skal komme ut av en lysende automat i selve stua, strategisk plassert ved siden av TV-stolen. Husk potetgullholderen. 5 - 10.000 kroner.
  • Espressomaskin. Stilfullt er det, men viktigst er at kaffen er så god. Du kan ikke bare lage espresso, men også cappucino og deilig cafe au lait. Bra til å imponere damene med. Fås fra 1.000 til 8.000 kroner.

  • Klokke. Det eneste smykket menn bør bære. Vi vil ha klassiske manneklokker som Breitling og Tag Heuer. Disse koster fra 8.000 kroner og oppover.
  • Golfutstyr. Den nye folkesporten krever riktig utstyr - og ja, det koster flesk, om lag 8.000 for et luksus-sett. Det er vi vel verdt?
  • Fotballspill. Et gulvstående fotballspill med styrespaker på sidene innbyr til mange intense kamper. Og gutter - damer vil ikke ha dette i stua. Damer - han drømte om et slikt da han var liten gutt.

    Pris: De billigste kan du få til et par tusenlapper. Kaksemodellene hos Underholdningsservice as ligger fra 5000 og oppover.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!