Smasher hotell mot stress

Spania går bokstavelig talt hardt til verks for å kurere en stresset befolkning.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du skuldrene oppi ørene? Er det så travelt på jobb at du omtrent ikke husker hva du heter? Da kan du kanskje snappe opp et godt tips fra et spansk hotell.

I to timer lot de nemlig 30 stressede spanjoler gå berserk i en hel etasje i hotellet. De ble oppmuntret til å knuse vinduer, rive ned gardiner og rasere resepsjonen, ifølge nettstedet Ananova.

Det noe spesielle rivnings-teamet var plukket ut av et psykologpanel blant 200 søkere. Vinnerne ble ansett for å lide av et ekstremt høyt nivå angst, stress eller nervøsitet.

Er du utbrent? Ta testen her:

Stressede småbarnsmødre
- Hvem har ikke drømt om, midt i et stressanfall, å knuse alt rundt seg? spør en representant for hotellkjeden retorisk, ifølge The Guardian.

De heldige vinnerne var alt fra direktører til unge mennesker med lav lønn, par midt i bryllupsforberedelsene og mødre med små barn.

- Etter et par slag blir de rammet av utmattelse, og dermed frigjøres smertestillende endorfiner som får oss til å føle oss bedre, forklarer psykolog Larua Garcia Agustin som var med på å plukke ut de utvalgte.

Stress kan gjøre deg tykk. Les mer her:

Gratisarbeid
NH Alaca hotel som er ett av 350 hotell i en kjede, lot selvsagt ikke de overbelastede spanjolene gå berserk av ren medfølelse. Målet var rett og slett å slippe å leie inn profesjonell hjelp til rivningarbeidet.

De utvalgte vil bli invitert for å komme og beundre hotellets nye interiør i september, ifølge The Guardian. Forhåpentligvis vil de ikke føle noe akutt behov for en repetisjon av den noe alternative behandlingsformen…

Det er kanskje ikke så lurt å gå løs på inventaret i ditt eget hus for å få senket skuldrene. Men det finnes mindre hardtslående metoder: