Sliping

I fjor kom et nytt hårfjerningsprodukt på markedet, som lar deg slipe vekk hår med små korn, laget av hvete. Vi har testet, og er ikke udelt begeistret. Snarere tvert imot.


Sandpapir

Velvet Touch heter det nye produktet, som for dem som ikke har prøvd det, aller enklest kan beskrives som sandpapirvotter som sliper bort hår. Om du bruker dem riktig, med sirkulære bevegelser skal du også få en grundig eksfoliering, samt aktivere blodkarene, og få en riktig ren, frisk og fløyelsmyk hud.

Vi har testet Velvet Touch. Men istedenfor forespeilet fløyelsmyk hud, satt vi igjen med tørr, flassende, sår hud - og jaggu klarte ikke et hårstrå eller fem å slippe unna sandpapiret også.

Naturlig slipepapir med løfter om fløyelsmyk hud. Foto: Velvet Touch
Naturlig slipepapir med løfter om fløyelsmyk hud. Foto: Velvet Touch Vis mer


Vi lasset på med den aller beste fuktighetskremen vi fikk fatt i, men prikkingen i huden fortsatte en god stund.

Rett skal være rett. Huden ble myk. Til slutt. Men rett etter kom hårene tilbake. Dette må være en av de aller mest tungvinte måtene en kan fjerne hår på hjemme hos seg selv.

Varighet: 1-5 dager
Smertefaktor: Det gjør ikke vondt å bruke Velvet Touch, men alle testerne opplevde sår hud, eller prikking i huden i flere timer etterpå.
Pris: Fra 160 kroner for en pakke som rekker til cirka 12 behandlinger. Det finnes ulike varianter for kropp, bikinilinje og ansikt. Det finnes også abonnementsløsninger, der du får Velvet Touch i postkassen med jevne mellomrom.

Artikkelen fortsetter under annonsen