Slik vil du ikke bli dumpa

Er du redd kjæresten din er på vei ut av forholdet? La oss håpe du ikke må oppleve dette.

En skikkelig krangel er kanskje kjipt, men ikke så kjipt som de verste måtene å bli dumpa på... Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com
En skikkelig krangel er kanskje kjipt, men ikke så kjipt som de verste måtene å bli dumpa på... Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvem har ikke opplevd å finne en lapp stukket i pennalet med beskjed om at: "Jeg vil ikke være sammen med deg mer". For flesteparten av oss er dette heldigvis et tilbakelagt stadium som hører barneskolen til.

Men langt fra alle har blitt voksne når det gjelder å slå opp med kjæresten. Nettmagasinet iVillage har spurt sine lesere om deres verste historier, og de er langt fra eksempler til etterfølgelse:

Slik slår du opp på en hyggeligere måte

Du har mail: Eksen min gjorde det slutt via e-post. Vi jobbet begge på det samme stedet, og ved et "uhell" sendte han den til hele kontoret. Han ramset til og med opp årsakene til at han ikke ville være sammen med meg lengre, og en av dem var "mangel på seksuell appetitt".

En skikkelig snik: Kvelden før 23-årsdagen min møtte min daværende kjæreste meg hjemme hos moren min for å hilse på familien for første gang. Vi spiste middag og kake, og han så ut til å kose seg. Da jeg våknet neste morgen oppdaget jeg at han var på vei mot utgangsdøra. Jeg spurte ham hva som var på gang, og han svarte at han bare måtte hente noe i bilen og straks ville være tilbake. Ti minutter senere ringte han for å fortelle at han ville slå opp og hadde dratt sin kos.

Er det bare du som ikke tar hintet når han prøver å slå opp? Slik knekker du mannekoden

Dobbel-date: Jeg ble dumpet av eksen min via en av kompisene hans. Det forløp slik:

Dumpa? Opp med humøret, noen har sikkert opplevd noe verre enn deg! Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Dumpa? Opp med humøret, noen har sikkert opplevd noe verre enn deg! Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Vis mer


Jeg: Hva er det egentlig som foregår med min bedre halvdel? Han kan jo ikke utstå hun dama, men likevel henger han rundt halsen hennes som et slips.

Kompisen: Vel, de forlovet seg for noen måneder siden...

Eksen min var faktisk ikke høflig nok til å fortelle meg det før etter bryllupet – da jeg skjelte ham ut.

Du er ikke på vennelista mi: Kjæresten til venninna mi gjennom seks måneder skrev en kommentar på MySpace-profilen hennes for å fortelle henne at han var på vei videre. Han la til og med inn et teit bilde av en fyr som kjørte av gårde i en gammel pickup.

Sliter du med å slå opp? Denne mannen kan gjøre det for deg

Kyss og stikk: Eksen min var på arbeid, og jeg kjørte dit for å treffe ham. Han oppførte seg hyggelig og normalt. Da jeg spurte om han kunne tenke seg å komme hjem til en god middag, svarte han "så klart", så jeg dro hjem og lagde favorittmaten hans. Vi hadde en normal samtale, og han ba meg bli med ut for å se på solnedgangen. Vi tok begge med oss et glass vin og holdt hverandre i hendene. Deretter så han på meg, ga meg et av de beste kyssene noensinne og sa: "I øyeblikk som dette føles det så riktig, men jeg kan ikke være sammen med deg mer..."

På flyttefot: Jeg flyttet i stillhet fra byen uten å fortelle ham det. Det er tøft, jeg vet det, men denne fyren ville ikke slippe taket på meg. Det gikk så langt at han trakasserte meg og familien min, så jeg måtte kvitte meg med ham. Å flytte var bare en beleilig måte å gjøre det på.

På frierferd: Jeg hadde datet denne fyren i to år, og vi diskuterte til og med å gifte oss. Plutselig slo han opp via tekstmelding. Alt han sa, var "Jeg kan ikke gjøre dette mer". Det var alt!

Er du på trygg grunn? Test forholdet her

Klart svar: Jeg spurte en som jeg hadde vært i et langvarig samboerforhold med om å gifte seg med meg. Alt jeg fikk til svar på frieriet, var gråt. Jeg kom fram til at jeg hadde blitt dumpa.

God jul!: Eksen min dumpet meg mens vi lå i senga i huset til foreldrene mine på julaften! På 1. juledag måtte vi kjøre hjem sammen i seks timer. Det var det rene helvete.

Ikke akkurat søtt: Min første kjæreste slo opp med meg ved å skrive en lapp på baksiden av et godtepapir han hadde funnet på bakken. Lappen tapet han på bilvinduet mitt med en tapebit han også hadde funnet på bakken!

Trenger du ny kjæreste? Slik går du fram

Først publisert: 31.08.2007
Sist oppdatert: 11.07.2007