Slik tilfredsstiller du mannen

Kan du alle triksene som du vet tilfredsstiller mannen din? Neppe.. Her er tingene mannen din vil ha mer av!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Du tror du kjenner din kjære inn og ut. Du har sett ham naken hundrevis av ganger. Når det gjelder kjærlighetslivet har dere prøvd og utforsket alt mellom himmel og jord. Og dere har fremdeles en hel evighet av tid sammen foran dere.

Kan et kjærestepar bevare lysten, lidenskapen og begjæret år etter år etter år? Svaret er heldigvis ja, så lenge du vet hvordan det skal gjøres. Her gir vi noen råd.

Entusiasme
Kvinner er verdensmestere til å utsette ting. Vi kan kjenne at lysten er der, men velger å prioritere barn, jobb, husarbeid og søvn. Vi utsetter lidenskapen til et passende tidspunkt. Har du noen gang tenk på hvor spennende det kan være med sex når du planlegger å utsette det?

Og når var det du sist tok initiativ til å ha sex? Vis at du har lyst og vær mer aggressiv, mer tydelig og mer direkte. Mer som gutta selv er! Dessuten er det viktig å være spontan. Da viser du at du kan sette andre ting til side, enten det er matlagingen eller mobiltelefonen som ringer. Dette vil få mannen til å smile i dagevis.

Variasjon
Mennesker er vanedyr. Vi finner noe vi liker, gjør det igjen og igjen, inntil vi blir lutlei. Nå er det på tide å komme ut av skallet! Varier tidspunkt, sted og stil. Det er en grunn til at Kama Sutra stadig er like populær. Variasjon kan være nettopp det som holder sexlivet deres i live.

Dristig
Gjør noe dristig! Dere kan for eksempel ha sex på et offentlig sted. Faren for å bli sett gjør det hele ekstra spennende.

Eller hva med å fortelle hverandre om deres seksuelle fantasier? Fantasier om hvem, hva, hvor og når. Dette kan virkelig vekke sexlivet deres. Enkelte par synes det er spennene å late som de ikke kjenner hverandre. Gå ut på en bar og bli kjent på nytt.

Sjenerøsitet
Nei, det er ikke snakk om å spandere en pils på din kjære, men å gi og få oralsex. Ulikt samleie er dette en form for sex der en mottar og den andre gir. Oralsex regnes fremdeles som det lille ekstra som ikke alle kjærestepar begir seg ut på så altfor ofte.

Hørt uttrykket "hard to get før"? Vi mennesker simpelthen elsker det vi ikke får nok av. Og det gjelder særlig mannen din!

Vær ærlig
Sex på film er langt unna sex i det virkelige liv. Det er ikke like lettvint som det virker på TV. Selv om ekteskap og parforhold er symbol på trygghet, åpenhet og ærlighet, er det, ironisk nok, mange som kvier seg for å være dønn ærlige når det gjelder sexlivet.

Forsøk å kle av deg, være naken med partneren din og ikke vært sjenert. Og ikke minst, snakk om sex. Det er ikke noe vits i å la partneren din måtte gjette seg frem. Det er din oppgave å fortelle ham om dine lyster og ønsker.

Oppmerksomhet
Det er mange ting som kan komme i veien for deg om mannen din, som jobb, hobbyer, og mest av alt: det å bli foreldre. Selv er du så trøtt at du vet ikke hvilket bein du skal stå på, mens mannen din føler at barnet får all oppmerksomheten og at han er helt bortglemt.

Da bør varselklokkene ringe! Her er det svært viktig å gi og få den oppmerksomheten dere begge trenger. For ellers kan lidenskapen virkelig visne. Snakk om forventningene deres og fortell hverandre hva dere er misfornøyde med.

Mot
Det er vanlig at kjærester er uenige og krangler. Men ikke noe er verre enn å krangle om sex, noe som kan skje hvis en pusher mer enn den andre. Her kreves mot. For når sexen fungerer er det en positiv og vesentlig del av et forhold, men er ikke hele forholdet. Når sex er problematisk derimot, vil dette dominere hele forholdet. Å ikke ha sex kan ødelegge et forhold mye mer enn et forhold forbedres av mye sex.

Så her er det bare å finne motet og snakke rett fra hjertet. Å snakke betyr ikke å angripe. Og etter hvert finner du kanskje motet til å sette dine behov til side og sette forholdets behov foran deg - som vil være et stort og viktig skritt i riktig i retning.

Selvtillit
Noe av det mest sexy du kan ha med deg i senga er selvtillit, som vil gi økt spenning og energi.

Det er mange ting som kan undergrave selvtillit, som egne prestasjonsevner. Men dere vil begge oppleve tider som ikke er like bra som andre. Og dere vil ikke alltid ha det like bra med hverandre i senga. Ikke la dette ødelegge forholdet deres. Det er ikke din, eller din manns, prestasjon som er det viktige, men den totale tilfredsstillelsen og nytelsen dere opplever sammen over tid.

Her kan du lære hvordan du kan få bedre selvtillit.

Fysisk tiltrekning
Har joggebuksa blitt din hjemme-uniform? Du vet at menn liker det som er godt for øyet. Så det kan være lurt å pynte deg for mannen din en gang i blant. De tar dette som et signal på at du fremdeles gidder å bry deg. Og han ønsker helt sikkert å se deg med mindre oftere. Og tro på ham når han sier du ser pen ut, og er sexy.

Disse tipsene er basert på en undersøkelse av 5000 gifte kvinner og menn mellom 25 og 45 år. Resultatene viser at over halvparten av mennene og kvinnene var like tiltrukket av sin ektefelle i dag som da de møttes. Over en femtedel er enda mer tiltrukket av sin kjære.

 

Mozon.no, 10.02.2006