Slik tenner kvinnen

De fleste menn kjenner uttrykket ”jeg er ikke i humøret”. Men her gir vi dere hemmeligheten: 10 situasjoner der kvinnen er på sitt kåteste.

Det er ikke dermed sagt at gutta er garantert sex i alle disse 10 situasjonene, men det er nok ikke langt der i fra.

Etter en krangel. Uttrykket ’make-up sex’ er ikke en myte. En heftig diskusjon får både blodet og hjertet til å pumpe, og det gjelder for dere begge. Når dere etter hvert får lettet på trykket og får kommunisert hva det er som irriterer dere, er det ikke noe som er bedre enn å omfavne hverandre, kysse, kline og la følelsene ta kontroll.

Og selv om mannen har fått kvinnen til å gråte, så er det helt OK. Ro henne ned, tørk vekk tårene hennes og elsk med hverandre, skriver nettstedet askmen.com.

Husk at når dere tilbringer mye fritid sammen kan uløste konflikter fort komme opp til overflaten. Redd ferien med en god krangel.

Når lykken ler. Akkurat som ved sinne og tristhet, kan ekstrem lykke og glede også få kvinnen til å tenne. Så har hun nylig bestått en eksamen, fått en ny jobb, funnet ut at hun er gravid, eller fått andre liknende gladnyheter, er tiden inne for å ta alle disse positive følelsene med til soverommet og ha god sex.

Mens hun stresser. Det er kanskje mest naturlig å tro at kvinner som stresser ikke har så altfor mye overskudd til sex, men stress kan faktisk øke kvinnens libido. Har damen din nylig løpt rundt som en hodeløs kylling er det store sjanser for at hun blir svært takknemlig hvis mannen forfører henne. Dette gjelder også ved stresshodepine. Det er bare å hoppe i høyet og bli kvitt hodepinen!

Sjalusi. Kvinner kan fort bli litt usikre hvis en annen kvinne tar all oppmerksomheten fra henne, eller en annen kvinne prøver å sjekke ham opp. Så senere på kvelden kan det tenkes at kvinnen trenger en påminnelse på hvorfor dere er sammen og på hvorfor det er deg han elsker.

Men, gutter, ikke gå av hengslene for å gjøre henne sjalu. Det vil bare såre og forvirre henne på lang sikt. Og det vil redusere sjansene for sex ved senere anledninger.

Dersom du er sjalu, er det viktig å finne ut om du har grunn til det. Er det noen grunn til det?

Dag 14. En kvinne får økt lyst ved eggløsning. Så er det omtrent to uker siden hennes forrige menstruasjon, er det et godt tidspunkt å initiere sex - så lenge hun ikke har gjort det allerede!

På party. Det betyr ikke at mannen skal skjenke kvinnen og utnytte henne, men det er ikke noe som er bedre enn litt drikking og dansing for å få kvinnen i riktig humør. Så gi henne et glass med favorittdrinken hennes, før henne inn i en sakte dans på stuegulvet og se at hemmingene hennes sakte smelter bort.

En sexy film. De fleste kvinner er ikke store tilhengere av hard-core porno. Men en heftig sexscene med Brad Pitt eller Antonio Banderas kan være nok til å få henne i riktig humør for deg. Så har dere en kveld i sikte uten noen særlige planer, sett på en film som inneholder mange sexscener, og helst med en mann hun liker i hovedrollen!

Long-distance. Det går an å takle et avstandsforhold. For det er faktisk mulig å få fullt utbytte av sexlivet via et langdistanseforhold. Enten kan dere ha sex sammen over telefonen, ellers så kan dere varme opp på telefonen, og sluke hverandre helt når dere endelig møtes igjen.

Avholdenhet. Desto lenger en kvinne går uten å ha sex, jo kåtere blir hun. Så har du en kvinne i sikte som har vært singel en stund, og som ikke er av one-night-stand typen, kan det være det er nettopp deg hun venter på!

Kreativ. Hvis kvinnen din liker å være kreativ enten det er på kjøkkenet, med malebørsten eller i musikkveien, kan dette føre videre til bra sex. Neste gang hun forbereder et gourmetmåltid, kan mannen sprette innom kjøkkenet og hvem vet, kanskje det er duket for sex før middag?

 

Mozon.no, 12.04.2006