Slik overlever du regnet

Ingen grunn til å surmule i regnværet. Prøv disse sunne og herlige inneaktivitetetene.

Benytt regnværet til å pleie deg selv. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com
Benytt regnværet til å pleie deg selv. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Du trodde kanskje sommeren var kommet for å bli etter tropevarmen i begynnelsen av juni? Der tok du grundig feil. Gråværet har hengt over store deler av landet den siste uka, og det blir dårlig med grillvær for de fleste av oss under kveldens St.Hans-feiring.

Du kan selvsagt la deg overmanne av negative tanker og bure deg inne mens du sutrer over regnet. Men hvorfor ikke gjøre det beste ut av situasjonen i stedet?

Plei deg selv og boltre deg i sunn og fristende mat. Gi kjæresten ekstra mye oppmerksomhet. Har du ikke kjæreste, så legg inn profil av deg selv på en sjekkeside på internett.

Her er seks tips som garantert får deg til å glemme at det regner ute:

1. Plei deg selv
Plukk fram ansiktsmasken og hårkuren som du aldri får tid til å bruke ellers. Gå til angrep på cellulittene før du overøser huden med fuktighet. Kanskje har du latt hårene gro i ren frustrasjon over at skjørt og shorts ikke har vært aktuelt i regnværet? Da har de kanskje blitt lange nok til at du kan finne fram voksen og sette i gang en real omgang selvtortur! For hvem vet når sola plutselig titter fram igjen?

Les også: Bort med busken?

2. Ta sol
Kle godt på deg, last ned avslappende instrumentalmusikk fra regnskogen på MP3-spilleren og sett kursen mot solstudioet. For mye kunstig sol er ikke sunt , men litt varme på kroppen gjør bare godt! Det øker blant annet endorfinproduksjonen og kan gi deg et ordentlig energi-kick. Er du skeptisk til solarium, kan du alltids prøve en mer naturlig måte og spise deg brun.

Les også: - Folk får faktorsjokk

3. Tren hjemme
Du trenger ikke kave deg til treningsstudioet for å få fart på pulsen og strammet opp rumpemusklene. Sett på favorittmusikken din og dans i vei på stuegulvet. Fyll opp to flasker med vann som du bruker som manualer og tren armmusklene. Ta sit-ups på et teppe eller en matte på gulvet, og veien til en flat mage blir bitte litt kortere. Og har du ikke hilst på hybelkaninene på en stund, hvorfor ikke ta ei treningsøkt med bøtte og klut?

4. Sunne fristelser
Unn deg selv alt du kan komme over av sunne fristelser. Lag fargerike smoothies fulle av antioksidanter. Vil du ha en frisk og lett variant, kan du bruke frukt, mens hvis du vil fylle magen litt mer, fyller du på med grønnsaker! Og husk at pizza kan også bli ja-mat. Eller hva med å gjøre om den kjedelige salaten til et sunt festmåltid?

Du trenger heller ikke hoppe over desserten: Litt mørk sjokolade kan være godt både for kropp og sinn, og visste du at sjokolade faktisk danker ut kyssing?

5. Herlig hyrdestund
Etter all egenpleien er du selv i tipp topp stand og føler deg sannsynligvis helt fantastisk. Så nå er det på tide å sende kjæresten til himmelen. Ta på deg det mest sexy undertøyet du har og overøs ham med heftige kyss. Gi ham en massasje han sent vil glemme, før du tester ut minst én ny stilling som garantert får fart på sakene.

Er du i det ekstra vågale hjørnet, hva med å strippe deg løs?

6. Skaff deg kjæreste
Har du ingen kjæreste å dulle med eller dolle deg opp for? Da er det på tide å få en! Det betyr ikke at du må strene til nærmeste pub eller diskotek – en spennende flørt kan like gjerne starte foran PC-en. Det kryr av kjekke og single menn på nettet, så nå som du har tid bør du rett og slett opprette en profil og se om noen biter på.

Først opprettet: 14.07.2007
Sist redigert: 23.06.2008

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!