Slik kutter du regninga enda mer!

Som tabellen viste sparer du 3412 på å velge Elkjøp, i stedet for Thorn. Det verste er egentlig at du kan spare enda mer.

Grunnen er egentlig enkel. Thorn opererer med kunstig høye "veiledende priser" på produktene sine. For DVD-spilleren opererer de med 4.000.- mens TVen har en oppgitt pris på hele 12.000 kroner.

Hos Elkjøp kan du imidlertid kjøpe nøyaktig de samme produktene til henholdsvis 2.995.- og 9.485.-, prisforskjellene er altså store allerede i utgangspunktet.

Nok en gang er altså "veiledende" pris mer egnet til å villede.

Etter å ha leid hos Thorn i 12 måneder kan du også kjøpe produktene. Du får imidlertid kun fratrekk fra deres oppgitte veiledende pris på ca. 10 av de 12 månedene du har betalt. Det blir dyrt.

Press prisen hos Elkjøp

TVen kostet altså 9.845 kroner i butikken. Elkjøp kan imidlertid tilby deg den samme TVen inkludert originalt TV-bord fra Philips til 8990 kroner, bare her sparer du altså over 800 kroner.

Selv om dette kan være et tilbud av begrenset varighet, er det ingen grunn til å bli deprimert. Vår erfaring er nemlig at det er fullt mulig å presse ned prisen hos Elkjøp, og de andre store butikkjedene.

Og husk: Jo dyrere produkter du handler, jo mer kan du prute.

Her finner du våre prutetips, resultater og erfaringer fra våre pruterunder finner du i vår Prute og Gratisskole!