Å komme i kontakt med Facebook kan virke som en umulig oppgave, men nå har slettmeg.no laget en egen guide for nettstedet. Foto: Colourbox.com
Å komme i kontakt med Facebook kan virke som en umulig oppgave, men nå har slettmeg.no laget en egen guide for nettstedet. Foto: Colourbox.comVis mer

Slik kontakter du Internett

Det er faktisk mulig å komme i kontakt med de fleste nettaktørene, og nå får du hjelp.

Personer som ønsker å få slettet informasjon fra nettet, har ofte behov for å komme i kontakt med nettjenesten hvor informasjonen ligger publisert. Men det er ofte enklere sagt enn gjort.

Har du forsøkt å komme i kontakt med Facebook, Twitter eller kanskje Google? Ikke enkelt i det hele tatt.

Men tjenesten Slettmeg.no har nå samlet kontaktinformasjon til mange av de nettstedene folk ønsker å komme i kontakt med i forbindelse med sletting av informasjon på Internett.

Her kan du kontakte nettjenestene

Både norske og utenlandske nettjenester ligger nå mer tilgjengelige på Slettmeg.no. I tillegg har tjenesten, som er driftet av Datatilsynet, egne artikler om hvordan du kontakter nettstedene Facebook og Google.

Se også: Her får du ikke slettet deg fra nettet

Vanskelig å få tak i Facebook

Datatilsynet får stadig meldinger om at det er vanskelig å få tak i Facebook ved henvendelser. Derfor har Slettmeg.no forsøkt å hjelpe ved å samle noen nyttige lenker til deg som av en eller annen grunn ønsker å ta kontakt med nettsamfunnet.

Der får du også hjelp til å sende e-post til rett sted.

Mange nettsteder

Slettmeg.no har gjort en god jobb med å samle kontaktinformasjon. Alt fra nettforumet Barnimagen.no til bildedatabasen Picasa er med på listen.

Nettstedet bidrar også med egne guider til hvordan du kan slette opplysninger fra helt spesifikke nettsamfunn og -tjenester som Match.com, Nettby og LinkedIn.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dermed har du i alle fall et sted å begynne dersom det ligger informasjon om deg på Internett som du ønsker å få slettet.

Se også: Skremmende god forfalskning av LinkedIn