Slik kaprer du drømmeprinsen

Det hjelper ikke å spille kostbar.

Øk sjansene hos drømmepartneren ved å fortelle hva du føler, viser ny forskning. Foto: colourbox.com
Øk sjansene hos drømmepartneren ved å fortelle hva du føler, viser ny forskning. Foto: colourbox.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du et godt øye til noen, bør du vise dette ved å være oppmerksom og interessert. Det gir ikke fremgang og hell med drømmeprinsen eller -prinsessen ved å spille uinteressert og kostbar. Dette viser ny forskning, ifølge svenske Expressen.

Slik flørter du på sms

Ved å fortelle drømmeprisen eller -prinsessen at jeg liker deg, kan dette føre til at han eller hun umiddelbart ser på deg som mer attraktiv, viser ny forskning ifølge Daily Mail.

- Vi blir mer tiltrukket av personer som er tiltrukket av oss, sier Ben Jones, psykolog ved universitetet i Aberdeen i Skottland, til Daily Mail.

230 forsøkspersoner fikk se samme ansikt med flere ulike ansiktsuttrykk og fikk dermed angi hvilket de syntes var mest tiltrekkende. Nesten samtlige foretrakk ansiktet der personen lo og hadde øyenkontakt.

- Dette viser at tiltrekningskraft ikke bare handler om symmetriske linjer og feilfri hud, men er mer komplekst enn som så, sier Ben Jones til Daily Mail.

Her er psykologens tips til hvordan få hell i kjærlighet:

Unngå å bruke tid på attraktive individer som sannsynligvis ikke vil gjengjelde dine tilnærmelser. Ved å sammenholde informasjon om andres fysiske skjønnhet med informasjon om hvor tiltrukket de synes å være av deg, kan du vurdere din sosiale anstrengelse mer effektivt, mener forskerne i denne undersøkelsen.

Slik får du forholdet til å vare

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!