Slik går turen til Rotterdam

Tar du sjansen på at du får billett gjennom Norges Fotballforbund kan reisen bli langt billigere enn en komplett pakketur. Vi brukte Norges åpningskamp mot Spania i Rotterdam den 13 juni som eksempel.

Slik går turen til Rotterdam

  Nederlandske KLM er de eneste som tilbyr flyreise helt fram til Rotterdam uten skifte av fly. I vårt eksempel velger vi å fly fra Gardermoen mandag 12 juni, med retur fra Rotterdam torsdag 15 juni. Prisen, inklusiv de fleste flyskatter, er akseptable kr 3.007. Det var fortsatt godt med ledig plasser når vi sjekket, men det er ikke å anbefale å utsette en eventuell bestilling for lenge.

  • Pris flyreise: kr 3.007

  Etter en liten søkerunde på internett fant vi to hoteller i Rotterdam området med ledige rom. Hotell Ibis Rotterdam Vlaardingen ligger noe usentralt, men har dobbeltrom til rimelige kr 441 per natt. Det noe mer standsmessige Rotterdam Hilton ligger både sentralt og er luksuriøst. Prisen her er kr 1.819 for et dobbeltrom. Alternativt kan man velge å bo i Amsterdam og heller reise inn til Rotterdam på kampdagen. Her er tilbudet større, eksempelvis på Park Hotell Amsterdam, som har behagelige dobbeltrom til kr 1.100.
  • Billigste hotell, tre netter for to pers: kr 1.323

  Med en billettpris som i snitt ligger på kr 420 kommer du fra det hele med en reise på kr 5.170. Da er ytterligere flyskatt, gebyrer ved bestilling eller reise fra hotell til kamp ikke inkludert.
  • Total pris for vårt eksempel: kr 5.170

  Prisen på flyreise er hentet inn fra Bennet Reisebyrå. Informasjon og priser på de ulike hotellene er hentet fra Travelocity.

  Artikkelen fortsetter under annonsen