Slik forfører du menn

- De fleste menn liker å være spesielle og oppleve seg ulik alle andre. Derfor blir det viktig å se nettopp det som er helt spesielt for ham og det som får ham til å skille seg ut fra mengden, forteller sexolog Elsa Almås.

Kvinner lærer mer enn menn om det å være gjenstand for andres lyst og begjær.

Det kan noen ganger føre til at kvinner ikke blir så opptatt av hva menn liker. Hun får ham jo likevel fordi HAN vil ha henne. Det kan for så vidt være fint nok det, men ofte blir han på sin side sittende med en lengsel etter å selv å bli begjært, og selv være den som noen har lyst på.

Alle parforhold har godt av at partene gjerne vil glede hverandre. Nå er altså formålet å glede HAM. Skal du få det til, må du få tak i drømmene og lengslene hans. Mange menn vil faktisk bli både glade og kåte bare ved at du viser interesse for nettopp deres drømmer og lengsler.

Noen menn er redde. De er redde for å fortelle hva de ønsker seg av en kvinne eller for den saken skyld av en mann. I mange år har de fått høre at det de har lyst på er skittent, mansjåvinistisk eller på andre måter mindreverdig. En forutsetning for å finne ut av ham og glede ham, blir derfor at du bidrar til å skape et rom og en stemning omkring dere som gjør at han kan føle seg trygg nok til å fortelle om seg selv.

Menn liker ofte å se - og om du er den han elsker, liker han å se DEG. Har du noen gang forsøkt å kle deg på en måte som du tror eller vet at han synes er erotisk og spennende? Er du stolt av din egen kropp slik at du kan vise den til ham på en slik måte at han føler det trygt å tenne på den?

Ved at du på forskjellige vis tar initiativet, og viser at du vil ha ham, blir han glad og kåt. Tro likevel ikke at han ikke vil sette pris på et langt forspill gjerne med snusing, slikking og stryking. Husk at når utløsningen først har kommet, vil de fleste menn ikke være i stand til å holde på lenger. Det er tiden før utløsningen som lar seg trekke ut til glede for dere begge. Menn er uvante med å bli lagt merke til som seksualobjekter, men de setter ofte pris på å være det. Fortell ham hva du synes er fint med klærne hans, smilet hans, glimtet hans i øyet, kroppen hans, og gjerne penisen hans.

Dersom du føler deg trygg i hans nærhet, fortell ham det også. Ofte snakker menn seg imellom for å få bekreftelse på at de ER noe. Tenk om du kunne være den som også ga ham en slik bekreftelse. Det kan du gjøre ved å vise interesse for og verdsette det han gjør både i arbeid og fritid.

Alltid vil det være slik at dersom noen ønsker at andre skal gi dem glede, må de fortelle hva de gjerne vil ha. Det ansvaret har vi alle overfor hverandre. Det ligger store erotiske muligheter i et parforhold. Det finnes mange seksuelle apetittvekkere som dere kan utvikle sammen, men er forutsetning for det er at dere er åpne og trygge nok til å fortelle hverandre hva dere virkelig synes om.

Mozon.no, 06.05.2005