Slik får du suksess på date

Hvorfor blir vi så nervøse rett før Det Store Stevnemøtet? Her er fem råd for å få nervene i sjakk.

Klokken nærmer seg sju. Det er snart på tide å dra til restauranten hvor du skal møte personen du har drømt om i lang tid. Så kommer nervene. Hjertet slår fortere for hvert minutt som går, svetten kommer piplende og stemmen dirrer.

Men du er ikke fortapt. Match.com gir noen tips til å komme deg gjennom stevnemøtet med kontrollerte nerver.

Har du problemer med å finne samtaleemner? Her er noen tips.

Er ikke farlig
Sett ting i perspektiv: Stevnemøtet er egentlig ikke så skummelt. Du skal møte en hyggelig person og dere skal føre en normal samtale. Det er ikke snakk om fysiske smerter eller en ødelagt fremtid. Det verste som kan skje, er at dere ikke passer sammen.

Pust dypt
Når du nærmer deg møtestedet, kan du puste dypt. Og med dypt mener vi ikke bare et langt drag med brystet. Her skal hele magen være med. Pust inn gjennom nesen til du ikke kommer lenger, før du puster ut gjennom munnen. Gjenta dette noen ganger, og du vil garantert bli litt roligere.

Tenk på øyeblikket
Ikke konsentrer deg om hvordan stevnemøtet kan ende. Tanker som "Blir jeg invitert med opp etter stevnemøtet" eller "Blir det oss to" skal bli igjen hjemme. Tenk heller på hva dere prater om akkurat nå.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tren først
Ved å ta en treningsøkt før stevnemøtet, gjør at de positive hormonene endorfiner vil øke. Det gjør at du føler deg mer selvsikker og lykkelig. Treningen gjør også at du slapper av mer i musklene.

Møt en venn
Før stevnemøtet, kan du møte en god venn - helst en du ler mye sammen med. Da vil du allerede være i godt humør når du møter daten din. Ikke snakk for mye om stevnemøtet først, prøv heller å glemme hva du er nervøs for.

Vil du ha en perfekt date? Her er noen råd.

 

Mozon.no, 22.09.2006