Dette er dagens deal hos MyCityDeal. Foto: Groupon.no
Dette er dagens deal hos MyCityDeal. Foto: Groupon.noVis mer

Slik får de nye tilbud hver dag

Rundt 40.000 nordmenn har valgt å motta tilbud fra MyCityDeal.

Den 21. mai i år startet Groupon MyCityDeal opp i Norge. Så langt har 40.000 nordmenn meldt seg på for å motta daglige tilbud, ifølge pressekontakt Bredo Johansen.

- Vi jobber foreløpig med byene Oslo, Bergen, Trondheim og Drammen. Vi starter i Bergen på mandag, og åpner for Drammen og Trondheim den 1. september, sier Johansen til DinSide.

Deretter følger byene Arendal, Bodø, Fredrikstad, Haugesund, Kristiansand, Larvik, Porsgrunn, Sandefjord, Sandnes, Sarpsborg, Skien, Stavanger, Tromsø, Tønsberg og Ålesund. Bor du i en av disse byene, kan du allerede nå motta enkelte tilbud.

Se også: De "hemmelige" rabattene

Slik fungerer Groupon

Tidligere i sommer tok DinSide en grundig kikk på Groupon MyCityDeal. Da fikk vi forklart at for at dealene som dukker opp skal realiseres, så kreves det at et visst antall medlemmer velger å slå til. Ifølge Bredo Johansen vil det variere hvor mange som må melde sin interesse.

- I noen tilfeller så vil det holde med 20 medlemmer, i andre tilfeller vil det være 50. For øvrig har alle dealene vi har presentert i Oslo, blitt realisert, sa Johansen tidligere i sommer.

>>>Slik fungerer Groupon MyCityDeal

- Ingen spam

- Vi lover at du ikke mottar noen form for reklame når du registrerer deg hos oss. Det du mottar, er et tilbud du kan benytte deg av, og dette kommer daglig, sier Johansen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Han påpeker at du selv aktivt må gå inn og registrerer deg for å motta tilbudene, og at du når som helst kan melde deg av nyhetsbrevet igjen.

- De aller fleste har jo lyst til å spare penger, og til nå har nordmenn spart rundt fire millioner kroner på å benytte seg av våre tilbud.