Slik er sexy kvinner

Noen kvinner har en magisk egenskap som tiltrekker menn som fluer. Her er triksene:

Publisert
Sist oppdatert

Siden du klikket deg inn på denne saken, har du nok også lyst til å ha et bra sexliv.

Men seksualiteten kommer ikke alltid av seg selv. Og hvorfor er det slik at noen kvinner ser ut til å ose sex døgnet rundt, mens andre sliter med å få lyst?

Hemmeligheten handler ganske enkelt om instilling: Sexy kvinner har en magisk tiltrekning på menn på grunn av måten de tenker på, ikke på grunn av korte kjoler eller lange ben.

Damebladet Redbook har sett nærmere på hva som kjennetegner sexy kvinner og gir deg følgende seks råd:

1) Sexy kvinner tenker på sex
Øynene er visst sjelens speil. Og menn kan gjenkjenne blikket til en kvinne som tenker erotikk. Om du tillater deg å tenke ofte på sex vil du også oppføre deg annerledes og oppfattes som mer sexy.

- Jeg liker å skrive små lapper til meg selv for å minne meg på forskjellige ting. En dag skrev jeg SEX på en lapp og hang den opp ved skjermen på datamaskinen.

- Den dagen tenkte jeg mye på sex og gikk tidlig hjem fra jobben. I dagene som gikk hadde vi stadig mer og bedre sex, så lappen fikk henge oppe helt til den falt ned av seg selv. Nå skriver jeg flere små lapper, som for eksempel "gjør det i bassenget i kveld", forteller en kvinne i 30-årene som har vært gift i fem år.

2) Skjem deg bort
Luksus og nytelse er ingen stor synd. Følelsen av silke mot huden eller god sjokolade er små ting som skal nytes ofte.

Kvinner som er i stand til å skjemme seg bort og kose seg, er også bedre istand til å nyte seksualiteten. Det inkluderer også egenskapen til å ta seg fri fra ansvar og plikter nå og da.

3) Tenk positivt om kroppen
Sexy kvinner er ikke alltid de vakreste jentene. Men de ser positivt på sin egen kropp og vet at de ser godt ut.

Trening kan også bidra til et mer positivt kroppsbilde. Ikke fordi treningen skal gjøre deg slankere, men fordi selvtilliten stiger når du føler at kroppen er sterk og fungerer godt.

4) Sexy kvinner SER menn
Selv gifte kvinner har lov til å se på andre menn. Og sexy kvinner slutter aldri med å beundre vakre menni smug.

Og i likhet med jentene, er menn svært klar over at de blir sett på og beundret. Det anerkjennende blikket og smilet til en kvinne kan være det som skiller henne ut i mengden.

- Det vanlige rådet er å flørte med mannen din for å holde forholdet varmt. Men det er ikke noe galt i en uskyldig flørt med andre menn i tillegg?

- En dialog med smil og komplimenter med attraktive kolleger eller venner gjør at jeg også føler meg mer attraktiv. Etter at en annen mann har sett på meg med lyst i blikket ønsker jeg bare å komme hjem og ha sex med mannen min, forteller en kvinne på 34 år med ti års ekteskap bak seg.

5) Ta på deg selv
Et godt forhold til sin egen seksualitet er et must for sexy kvinner. Det inkluderer alt fra å være stolt av hofter og bryst til å kjenne sin egen seksualitet med masturbasjon.

Kvinner som tar på seg selv, oppfattes som veldig erotiske av menn - enten berøringen er uskyldig eller seksuelt ladet.

6) Høye forventninger
Sexy kvinner setter høye standarder både til seg selv og til elskeren. Og høye forventninger kan bidra til litt ekstra anstrengelser for å få til bra sex.

Eller for å si det på en annen måte: Sexy kvinner feiker ikke. De vet at de kan få orgasme og forventer at partneren deres kan jobben sin.

- Jeg mistenker at mange kvinner mister interessen for sex fordi deres ektemenn er, eller raskt blir dårlige i senga. Kvinner leser råd og lærer av hverandre, det gjør ikke menn. Om vi ikke deler kunnskapen vår med dem vil de heller aldri lære noe nytt.

- Jeg har høye forventninger til min ektemann under dynene. Jeg lærte ham å kysse på vår første date, og jeg har lært ham om kjærlighetskunsten siden det. Han gir meg stor tilfredsstillelse og det gjør at jeg føler meg veldig sexy, forteller Christine som har vært gift med samme mann i ni år.

Nå som du har lært å bli sexy, kan det kanskje være greit å bli en superelsker?

(Kilde: Redbook)

 

Mozon, 24.3.2006

 

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer