Slik blir du sex-smart

Er du ren og velduftende? Her er del 3 i serien om de viktige sexvett-reglene:

Seksualiteten er noe av det mest verdifulle vi har, den kan løfte oss opp, og den kan styrte oss ned. Men mange opplever at seksualiteten blir frustrert, konfliktfylt eller smertefull.

Derfor trenger seksualiteten kjøreregler for at vi skal kunne få det beste ut av den, og for å unngå de negative konsekvensene som seksualiteten kan få når den brukes med uvett.

Hver uke fremover legger vi ut nye sex-vett regler. Forrige uke snakket vi om at skjeden må være våt før noe føres inn. Les hele saken her:

I dag presenterer vi regel nummer 3:

Vær oppmerksom på hygienen - vask deg!
Renslighet er en dyd, heter det, men det er en dyd som ikke står i motsetning til god sex, tvert imot! Det kan være en god vane å sørge for at en forbereder seg til seksualiteten ved å gå i dusjen eller vaske seg, så en møter partneren ren og velduftende.

Det er også en god måte å tune seg selv inn på seksualiteten og gjøre seg klar til å fokusere på kropp og lyst.

Urenslighet er et vanskelig tema å snakke om, du kan derfor ikke regne med at noen vil fortelle deg det om du lukter vondt, eller virker urenslig. MANGE kvinner opplever vemmelse fordi mannen ikke steller seg, ikke bryr seg om hvordan han ser ut, ikke skifter undertøy eller sokker, går rundt med skitne klær og undrer seg over at hun ikke har lyst på sex med ham!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Selv om mange menn elsker duften av kvinnens kjønn, er det også MANGE menn som ikke orker nærhet med kvinner som er urenslige, som lukter av gammelt, innestengt kjønn og parfymen fra i går.

Vann er en luksus vi har rikelig tilgang på i Norge, så bruk det! Selv om mange setter pris på duften av en god såpe eller en god parfyme, er det mange som sier at den duften de liker best av alt, er duften av ren hud!

Her er listen over sex-vett reglene:

1) Verdsett deg selv og din egen kropp

2) Skjeden må være våt før noe (penis, dildo eller fingre) føres inn i den

3) Vær oppmerksom på hygienen - vask deg

4) Beskytt deg og din partner mot seksuelt overførbare infeksjoner og uønskede svangerskap

5) Det er ikke lurt å fortelle om sex med tidligere partnere

6) Bruk hele kroppen

7) Pass på sex-lysten

8) Vær oppmerksom på at folk er forskjellige - omstill deg i forhold til en ny partner

9) Unngå sex når du er påvirket av rusmidler

10) Snakk om sex

 

Mozon.no, 22.12.2006