Ikke velg første og beste abonnement, men ta deg tid til å vurdere de ulike tilbudene Foto: Øivind Idsø
Ikke velg første og beste abonnement, men ta deg tid til å vurdere de ulike tilbudene Foto: Øivind Idsø Vis mer

Slåss om iPhone-kundene

Mobilsurferne presser prisene ned.

Publisert
Sist oppdatert

Vi surfer stadig mer med mobiltelefonen, og mobiloperatørene kjemper nå om å posisjonere seg i det nye markedet. Dette bør du som forbruker utnytte til din fordel.

Selv om surfing i utlandet fremdeles koster mye penger, er det ingen grunn til at du skal blakke deg på datatrafikk innenfor landets grenser. Rimelige surfepakker, fri og/eller gratis surfing har nå blitt en realitet.

- Ja, det er en kamp om mobilsurferne, sier Christian Sæterhaug, salgs- og markedsdirektør i Tele2 til DinSide.

Men han presiserer at det også handler om å møte et behov.

- Etterspørselen etter data går i taket, og vi vil gjerne ha en posisjon i det markedet, sier Sæterhaug.

Prøv DinSides MOBILKALKULATOR

Christian Sæterhaug, salgs- og markedsdirektør i Tele2. Foto: Tele2
Christian Sæterhaug, salgs- og markedsdirektør i Tele2. Foto: Tele2 Vis mer


Gratis data ut året

Tele2 tilbyr derfor gratis data ut året for de som kjøper iPhone 4 og knytter det opp til et Tele2-abonnement.

- Fordi vi ikke har klart å komme inn i varmen hos Apple, så har vi laget en løsning som gjør at kundene våre kan få iPhone billigere enn hos Telenor og NetCom. Dette får de ved å kjøpe den direkte hos Apple og deretter velge et abonnement hos oss med fri data ut året, sier Sæterhaug.

Flere gode tilbud

Tele 2 har skreddersydd et iPhone-abonnement, Tele 2 Champion, uten månedsavgift og med fri datatrafikk ut året. Abonnementet har ingen bindingstid eller månedsavgift, og det betyr at du kan si opp abonnementet før nyttår dersom du ikke vil kjøpe en surfepakke når avtalen går ut.

Men det er flere på banen. En ringerunde til kundeservice hos de ulike mobilselskapene forteller oss at det nå er mange nye og gode tilbud ute til iPhone 4-kjøperne og andre mobilsurfere.

NetCom tilbyr nå halv pris på det mobile bredbåndet Hele Tiden, som kan brukes på PC eller mobil. Tidligere kostet det 249 kroner per måned for fri surfing, men nå har NetCom satt ned prisen til 125 kroner per måned.

Nesten samtlige mobiloperatører på det norske markedet tilbyr nå surfepakker til fast pris hver måned. Utnytt situasjonen og velg det som er det billigste alternativet for din bruk.

Se også: Slik surfer du billigst

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer