<b>JULENISSEN ÅPNET HANDLEDAGEN:</b> Det var om å gjøre å hoppe høyest for å fange gavene som julenissen kastet fra taket da Norwegian Outlet åpnet årets Black Friday. Foto: Kristin Sørdal
JULENISSEN ÅPNET HANDLEDAGEN: Det var om å gjøre å hoppe høyest for å fange gavene som julenissen kastet fra taket da Norwegian Outlet åpnet årets Black Friday. Foto: Kristin SørdalVis mer

Slåss om gratis klær

Julenissen åpnet kjøpeshowet med å kaste julegaver til kundene.

Det var om å gjøre å hoppe høyest da Norwegian Outlet åpnet dørene for sin andre Black Friday. Nissen kastet ut gaver fra Gant til de som var parat da dørene åpnet klokka 11 i formiddag, men ifølge daglig leder Einar Sørland har det gått ordentlig for seg i år.

- Det har vært mer sømmelige former i år enn i fjor, da var det noen ulykker, med en knekt nese og et blått øye, men det har altså gått mer sømmelig for seg i år, og det er vi veldig glade for, sier Einar Sørland til DinSide.

Black Friday er en amerikansk begivenhet som markerer starten på julehandelen i USA. For et par år siden begynte norske butikker så smått å markere begivenheten, og mye tyder på at flere vil melde seg på.

I alle fall varsler butikker som Norwegian Outlet, Jernia, Apple Store, Amazone (ikke norsk) og Siba at de markerer dagen med ekstra gode tilbud.

Vi har sett på Black Friday-tilbudene: I dag kan du gjøre datakupp

I dag er det Black Friday og salg


Se opp klokka 17.30

Sørland sier de er veldig fornøyde med åpningen så langt.

- Vi synes det har vært en fantastisk åpning, det har vært som Karl Johan på 17. mai siden åpningen, sier Sørland til DinSide.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Det største innrykket var da Sienna Millers premiærekjole ble solgt klokka halv to, da var det veldig mye folk, sier Sørland.

- Valigvis er den største toppen klokka halv seks, og da er det veldig mange kupp i størrelsen 95 prosent rabatt, sier Sørland til DinSide.

DinSide var på Norwegian Outlet da senteret åpnet klokken 11 i formiddag, og det var allerede da kø utenfor begge inngangene, og fullt på parkeringsplassene i umiddelbar nærhet.

Foto: Kristin Sørdal
JULENISSEN ÅPNET HANDLEDAGEN: Det var om å gjøre å hoppe høyest for å fange gavene som julenissen kastet fra taket da Norwegian Outlet åpnet årets Black Friday. Foto: Kristin Sørdal
Foto: Kristin Sørdal
Foto: Kristin Sørdal
Foto: Kristin Sørdal
Foto: Kristin Sørdal
Foto: Kristin Sørdal
Foto: Kristin Sørdal


Hvis folk har tenkt seg til Vestby og Norwegian Outlet i løpet av dagen, skal det likevel være mulig å få parkert.

- Vi sorterer og ordner så godt vi kan, og med litt kreativ parkering skal det ikke være noe problem, og så har vi lite parkeringsvakter her ute, sier Sørland.

I fjor tok 20.000 mennesker turen til Norwegian Outlet i Vestby, men Sørland tror det blir mer i år.

Dersom du har tenkt deg til Norwegian Outlet, og får trøbbel med å finne parkeringsplass på senteret, er det også mulig å parkere ved Outlet One, som er det Vestbys andre outlet. De har også Black Friday-kupp, og da DinSide var innom der rundt samme tid som åpningen på Norwegian Outlet, var det mye folk også der.