Slank med figurforming

Lurer du på hvordan figurforming kan hjelpe deg til en slankere kropp. Her er tre nye metoder:

Ultrashape
Fettreduksjon med Ultrashape er en helt ny metode for å redusere uønsket fett på kroppen.

- Behandlingen er smertefri og er den eneste behandlingen utenom fettsugning som fjerner fett permanent, sier overlege Jørn Bremnes ved Ellipseklinikken i Oslo.

UltraShape er det nærmeste en kommer kirurgiske inngrep for å fjerne uønsket fett. En offentlig godkjent sykepleier bruker en ultralydmaskin til å gjennomføre behandlingen.

- Metoden passer ikke for dem som er mer enn moderat overvektige. Men for de som ønsker å fjerne det lille ekstra her og der, er den gunstig. Ultralysmaskinen knuser fettcellemembranen og fettcellene går i oppløsing, uten at hud, blodkar, muskler og nerver skades, sier Bremnes.

UltraShape fjerner uønsket fett rundt midjen, på maven, på hoftene, på lårene og andre steder som er problematiske. En behandling kan for eksempel redusere livvidden med ca. 2,5 cm

- Metoden er smertefri og varer litt over en time. Den påvirker ikke indre organer i kroppen, og øker ikke kolesterolet og fettstoffene i blodet, understreker Bremnes.

Hypoxi
Hypoxi er lett, 30 minutters trening på ergometersykkel i et "egg" som skaper vakuum fra midjen og ned.

- Metoden fjerner cellulittene og overflødig fett med en liten egeninnsats. I tilegg bør du spise litt sunnere når du gjennomgår kuren, sier hud - og kroppsterapeut Cathrine Thoresen ved Sjølyst Medisinske Senter.

Det er kombinasjonen av vakuum, sakte bevegelser og regulert kosthold, som hjelper kroppen å sette i gang forbrenning på hofter, mage, sete og lår. Derfor passer metoden spesielt for kvinner med pærefasong, men også andre som har behov for å redusere fett eller celulitter på de samme områdene vil ha nytte av treningen.

- Kvinner med pærefasong har fettopphopning primært på hofter, sete og lår. Med vanlig trening og diett vil disse kvinnene gå ned i vekt på overkroppen, men ikke på sete og lår. Årsaken til dette er dårlig blodsirkulasjon fra midjen og ned. Dette er genetisk betinget, men kan bedres ved å trene hypoxi, sier hun.

Det beste resultatet oppnås ved 12 ganger.

Endermologi
Endermologi er en ny metode i Norge som fjerner cellulitter, og skal bedre kroppen form og volum via fettredusering og oppstramming av huden.

- Metoden bruker en LPG-maskin der to motoriserte ruller arbeider sammen med et undertrykk skaper vakuum når de settes på huden. Dette skal endre vevets tetthet, og øke forbrenningen i cellene.

Behandlingen bidrar til at fettcellene løses opp og dermed frigjøres også energi fra disse. Fettcellene krymper og reduseres i omfang.

LPG maskinen vil ha effekt på alle områder som behandles. Tydelige resultater oppnås på en komfortabel og en behagelig måte.

Det beste resultatet oppnås ved 14 ganger. Hver behandling varer i 30 minutter.

 

Mozon.no, 12.01.2006