Skulk med sex

Er det hardt å stå opp for tiden? Hva med å hoppe over en dag på kalenderen og pleie forholdet ditt med masse kjærlighet og sex?

Kalde, mørke kvelder gjør deg trøtt og slapp. Sommeren piff til sexlivet er forbi for denne gang. Men du trenger ikke vente til våren med å få litt sving på soverommet.

Bruk en dag hver tredje eller fjerde uke hvor du og din kjære tenker hundre prosent på hverandre. Men dere skal ikke legge store planer for dagen. Glem restaurantbesøk og kinobilletter - denne dagen er det bare dere som skal stå i fokus.

Har dere noen fridager til overs, kan dere passe på å ta disse samtidig. Send ungene til besteforeldre, skru av mobiltelefonen og tenk bare på hverandre.

Er kjærligheten på vei ned i dass? Her er tipsene som kan få forholdet på rett kjøl igjen:

- Bruk tid på forholdet
- En slik dag handler om å dyrke hverandre. Så la være å benytte fridagen til å gjøre noe hver for seg, sier sexolog Joan Ørting til Ekstra Bladet.

Hun foreslår at dere kan lage mat sammen, kose dere foran peisen eller spille spill. Dere kan også lese høyt for hverandre og se på gamle bilder. Eventuelt kan dere bare kose dere i sengen hele dagen. Det viktigste er at dere kun bruker tid på deres forhold.

En slik kjærestedag kan gjøre underverker for sexlivet. Plutselig ser man hverandre igjen som par, og ikke bare som ”en som alltid er der”. Sexlivet deres kan leve lenge på en slik dag.

Har du lyst på en kjæreste-fridag? Slik får du mer moro under dyna:

 

Mozon.no, 14.11.2006