Skjønnhet for alle penga

Tror dere skjønnhet bare kommer innenfra? Tro om igjen.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Aromaterapi/massasje: Skal vi jobbe, trene, rydde og smile, trenger vi små pusterom med luksus i hverdagen. Hva er da bedre enn aromaterapi eller massasje? Gi oss gjerne et gavekort med flere behandlinger. En time koster fra 400 kroner.

Hudpleie: En silkemyk hud kommer ikke av seg selv. Vi vil ha dyprens hos hudpleieren. En behandling koster fra 350 kroner. Men husk at det sjelden er nok med en rens.

Årskort på SATS: Vi må jo holde oss i form, men vi vil ikke løpe rundt på asfalt i sludd og regn. Kjøp oss et årskort på treningsstudioet. Hos SATS koster det rundt 5.000 kroner. Et klippekort på ti klipp koster rundt 800 kroner.

Helseweekend: Når jobben er kjip, og hjemmet en ruin, trenger vi å komme bort for å lade batteriene. Det perfekte er da en helseweekend på et høyfjellshotell eller slott. Prisen varierer med tykkelsen på lomeboka.

Lysterapilampe: Vinterdepresjoner forsvinn! Bare på Sjølyst i Oslo, og i Alta finnes egne lyskafeer. Derfor trenger vi vår egen lysterapilampe. Kjøpes på helsekostforretninger til 2.500 kroner.

PS. Hvis vi får alt det andre på lista, er det ikke sikkert vi er så deprimerte lenger. Og da kan lysterapilampe eventuelt kuttes ut.