NYTT STATSBUDSJETT: Her kan du regne ut om du får mer eller mindre skatt med Regjeringens forslag til statsbudsjett for neste år. Foto: NTB Scanpix 
NYTT STATSBUDSJETT: Her kan du regne ut om du får mer eller mindre skatt med Regjeringens forslag til statsbudsjett for neste år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skattekalkulator 2017

Sjekk hva skatten din blir neste år

Vi har oppdatert skattekalkulatoren i henhold til regjeringens statsbudsjett for 2017.

Regjeringen har i dag lagt frem sitt forslag til statsbudsjett for 2017.

I dette budsjettforslaget har Regjeringen blant annet justert trinnskatten som ble introdusert i fjor, skatt på alminnelig inntekt har blitt redusert, og pendlere har fått et høyere fradrag enn tidligere, der kilometersatsen er økt.

Hvordan slår budsjettforslaget ut på din økonomi?

Det kan du selv regne ut i vår oppdaterte skattekalkulator:

Kalkulatoren er myntet på alminnelige lønnsmottakere, men er ikke egnet for trygdede, pensjonister eller selvstendig næringsdrivende.

I tillegg til å fylle ut informasjon om lønn, formue og renteugifter, kan du også legge inn informasjon om firmabilbeskatning (se egen firmabilkalkulator), fradrag for pass av barn, pensjonssparing, fagforeningskontigent og mer til.

Utregningene kjøres lokalt i din nettleser, og ingen data sendes hverken til Dinside eller andre.

Regn ut her - slik blir din skatt i 2017:

Din skatt i 2017
 
   
   Nei  Ja   
   Nei  Ja   
   Nei  Ja   
  kr  
  kr  
  kr  
  km  
  kr  
  kr  
  kr  
  kr  
  kr  
 
 
       
 
 

 

Beregningene er laget etter beste evne, men kan inneholde feil. Økonomiske beslutninger bør bygge også på andre kilder. Kalkulatoren er skrevet i Javascript. Ved feil, send en mail til DinSide.