Sjekk åpningstidene

For handleglade nordmenn er dette hyggelig lesing.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det er nesten ikke grenser for hva du kan handle ved grensen. Bare en kilometer etter Svinesund (på høyre side av veien) ligger et av nordmennenes foretrukne handlesteder.

Her finner du alt fra sportsutstyr, godterier og mat til barneklær, tobakk, jeans og sexutstyr.

En ringerunde til en lang rekke av butikkene bekrefter at Svinesund er åpen året rundt, og da menes det bokstavelig året rundt, som i 363 dager i året. De fleste åpner klokken 10 om formiddagen, og stenger klokken 20 om kvelden. Enkelte melder om enda lengre åpningstider.

Vin og blomster

Men er det vin og sprit du er ute etter, må du ta turen inn til Strömstad. Systembolaget i Oslovägen har åpent fra 10-19 på Skjærtorsdag, stengt Langfredag, men åpent igjen lørdag fra 9-15.

Ønsker du å handle blomster og planter, kan også dette gjøres i Strømstad. Blomsterhuset på Oslovägen 53 har åpent alle dager i påsken fra 11-15. Enkelte dager åpner de også klokken 10 og stenger klokken 16.

Skulle du ønske å handle billige møbler, har IKEA i Göteborg åpent i påsken. Skjærtorsdag og lørdag, søndag og mandag i påsken er det åpent fra 10-17. Bare Langfredag er det stengt.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!