Siste sjanse for å slippe

Utdelingen av telefonkatalogene har startet.

I disse dager starter en ny runde med utdeling av telefonkatalog og Gule sider til alle husstander i Norge. Ønsker du å reservere deg mot å motta den siste utgaven, bør du gjøre det nå.

For etter at stadig flere benytter seg av internett når de trenger informasjon om adresser eller telefonnummer, går telefonkatalogen ofte i søpla. For å spare deg for irritasjon, og miljøet for unødvendige påkjenninger, kan du reservere deg mot å få telefonkatalogen på døra. Les mer: Telefonkatalogene havner i søpla

Lovpålagt tjeneste

Fulldistribusjon av telefonkatalogen er en av samfunnets lovpålagte tjenester. Alle har rett til en gratis nummeropplysningstjeneste, uavhengig av bosted, personlig økonomi og eventuell internettilgang. Undersøkelser fra TNS Gallup viser at det fortsatt er 400.000 nordmenn som bruker papirutgaven av telefonkatalogen hver uke, ifølge Eniro Norge.

Her reserverer du deg mot å motta telefonkatalogen på døren

Det er også mulig å reservere seg mot å motta Ditt Distrikt. Det kan du gjøre her

Oslo og Akershus er først ut med å få tildelt telefonkatalogen, og deretter følger de andre fylkene etter tur.

NB! Bor du i Oslo eller Akershus, er det imidlertid for sent å reservere seg for 2009-utgaven. 2010-utgaven kan du derimot reservere deg mot.

Distribusjon av telefonkatalogen
FylkeDistribusjonsperiode
Oslojanuar - mars
Aksershusjanuar - mars
Østfoldfebruar - mars
Hedmark/Oplandapril - juni
Buskerud/Vestfoldjuni
Telemark/Agderaugust - september
Rogalandapril - mai
Hordalandaugust - september
Sogn og Fjordaneaugust - september
Møre og Romsdalaugust - september
Trøndelagseptember - oktober
Nordlandoktober - november
Troms, Finnmark og Svalbardoktober - november
Kilde: Gulesider.no


Internett med sider som telefonkatalogen.no eller 1881.no kan benyttes gratis for å hente opplysninger om telefonnummer og adresser. Å ringe eller tekste med mobilen er et annet alternativ, men husk opplysningstjenester fort kan bli dyrt. Se de billigste og dyreste her