Siste nytt om DinSide Auksjon

DinSide Auksjon starter nå med en egen nyhetsside slik at du alltid er oppdatert med hva som skjer på auksjonen vår. Dersom du ikke har anledning til å gå inn på auksjonssidene hver dag, kan du også melde deg på vår epostliste som sender ut informasjon et par ganger i måneden.


Heisann og velkommen til AuksjonsNytt. Denne siden oppdateres hver gang det skjer en forbedring som øker kvaliteten på våre auksjonssider. Følg også med på denne siden for å lese om hva som har skjedd eller kommer til å skje på DinSide Auksjon, samt andre spennende begivenheter på vårt nettsted.

Tore André Godager
Auksjonarius DinSide Auksjon

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

 • Kommer snart
  - Det jobbes nå med å introdusere auksjonschat, en ny forside, epostvarsling av nye objekter, tips en venn om spesielle auksjons gjenstander, en egen ønskes kjøpt/ byttes side, samt mer brukervennlige sider. Spørsmål og svar siden skal også oppdateres slik at du kan få svar på de fleste av dine spørsmål der. Har du andre gode tips eller forslag send dem til: auksjon@dinside.no

  • 23. juni:
   DinSide Auksjon innfører 15 års grense!
   - For å registrere deg som auksjonsdeltager må du ha fylt 15 år, ettersom dette er alderen du selv står ansvarlig for dine egne handlinger ifølge straffelovens §46. - De fleste useriøse auksjonsdeltagere hos oss er under 15 år, og ved å innføre en aldersgrense vil det bli færre tilfeller av misbruk, forteller auksjonarius Tore Godager. Oppdages det at en auksjonsdeltager er under 15 år, vil kontoen bli stengt umiddelbart, og vi vurderer også å innføre 18-års grense på DinSide Auksjon, dersom dette blir nødvendig, legger han til.
  • Artikkelen fortsetter under annonsen

  • 22. juni:
   DinSide Auksjon passerer 20 000 registrerte brukere
   Siden lansering 25 Februar har hele 20 000 personer registrert seg som auksjonsdeltagere på DinSide Auksjon. Det er i gjennomsnitt 170 nye personer hver dag, og på kun tre måneder har DinSide Auksjon rukket å bli Nordens største auksjonshus på internett. Med så mange auksjonsdeltagerne økes dine sjanser til å få solgt en gjenstand til en fornuftig pris, samtidig som utvalget av gjenstander sørger for at du kan gjøre et godt kjøp på noe du lenge har ønsket deg. Tips gjerne dine venner og familie om DinSide Auksjon ved å sende dem en epost med linken nedenunder, slik at vi blir enda flere auksjonsdeltagere.
  • http://auksjon.dinside.no

  • 21. juni:
   Ny layout på gjenstandssiden!
   - I forbindelse med redesignet av auksjonssidene så ble den nye gjenstandssiden introdusert idag. De mørke og dystre fargene er erstattet med litt lysere kombinasjoner, samtidig som navigasjonen er bedret. Nå kan du både søke og bla deg frem til andre kategorier fra selv gjenstandssiden, eller gå til neste gjenstand ved å bruke navigasjonshjelperen i midten. Det gjenstår fortsatt en del finpuss, og dette vil komme på plass i løpet av kort tid.
  • 18. juni:
   Søkefunksjonen flyttet
   Istedetfor at søkefeltet ligger som en link i venstremargen, har vi flyttet det til høyremargen- rett over Kvasir feltet. Her ligger også listen for auksjoner som slutter idag/ eller starter idag, som før lå helt nederst på hovedsiden.
  • 17. juni:
   Ny layout på kategorisiden
   For å få kategorisiden til å lastes ned raskere, gikk DinSide Auksjon gjennom denne siden for å se om den kunne forbedres ytterligere. Flere av våre brukere hadde også problemer med å lese hva som stod i de mørke feltene, og for å bøte på dette introduserte vi en litt lysere farge. Nå er kategorisiden mer strukturert, og skal være enklere å laste ned for de fleste auksjonsbrukere.Slik ser det ut idag
  • 9. juni:
   Historisk sportsauksjon!
   DinSide Auksjon auksjonerer bort 15 signerte fotballdrakter og bilder til inntekt for kreftrammede barn. Auksjonen vil pågå i hele sommer, og 3 nye gjenstander auksjoneres bort hver uke. Vil du lese mer om dette, klikk her
  • 4. juni:
   Daglige diskusjoner
   DinSide Auksjon introduserer daglige diskusjoner gjennom sin diskusjonsgruppe, der auksjonsdeltagerne kan si sin mening om ulike temaer. Auksjonarius starter opp egne diskusjoner eller velger blant dem som allerede finnes i diskusjonsgruppen. Les dagens diskusjon ved å gå til denne siden
  • 1. juni:
   Nye sider
   DinSide Auksjon setter igang arbeidet med å oppgradere auksjonssidene, og introduserer nye funksjoner som blant annet nedtellingsklokke og bedre funksjonalitet. Flere av tipsene som har blitt innsendt av brukerne vil bli gjennomført og arbeidet med å forbedre sidene vil varer ut juli måned.

  • 1. juni:
   DinSide Auksjon ansetter en markedssjef
   Marius Franck(31) blir hentet inn til å lede salg og markedsføring av DinSide Auksjon. Han har tidligere jobbet i både Dagens Næringsliv og Voice of Europe.
  • Siste nytt om DinSide Auksjon

  • 15. mai:
   DinSide Auksjon passerer 15 000 brukere
   Auksjonen fortsetter å vokse, og nye brukere strømmer inn hver dag. DinSide Auksjon genererer 2 millioner sidevisninger i måneden og starter en egen annonseauksjon for å selge annonser.


  • 24. april :
   DinSide Auksjon ansetter en webmaster
   Sturla Frøyland (22) går inn i jobben som webmaster i DinSide Auksjon, og får hovedansvaret med å oppgradere sidene samt hjelpe auksjonarius Tore Andre' Godager med kundebehandling. Han har tidligere studert ved Universitetet i Oslo, og den Polytekniske høyskolen.
  • 20. april :
   60 nye kategorier
   Auksjonen utvides med over 60 nye underkategorier bla MC, golf, nettverksutsyr osv... etter hendvendelser fra våre brukere. Ny utvidelse vil sannsynligvis skje om 6 måneder.
  • 10. april :
   DinSide Auksjon passerer 10 000 brukere
   DinSide Auksjon får stadig flere brukere som vil selge eller gi bud, og mottar flere hundre eposter daglig med spørsmål og andre hendvendelser.
  • 15. mars: DinSide Auksjon passerer 5 000 brukere
   Lanseringen av DinSide Auksjon er en stor suksess, og får god kritikk av norsk media.

   Les hva ITavisen skrev

   Les hva Dagens Næringsliv skrev

  • 28. februar :
   DinSide Auksjon lanseres
   I samarbeid med Norges største nettportal, Sol, lanserer DinSide - årets nettsted 1999, et eget auksjonshus på internett som er gratis å bruke. Auksjonarius er Tore Andre' Godager (27 ), siviløkonom og tidligere journalist i DinSide Økonomi.
  • Klikk her for å gå til DinSide Auksjon