Siste-litengavene

Har du enda ikke kjøpt inn alle julegavene? Du er heldigvis ikke den eneste. I følge Handels- og Servicenæringens Hovedorganisasjon (HSH) kommer vi til å handle for 2,4 milliarder kroner i morgen.

Siste-litengavene

  1. Her er de smarte gavene


Det er vanskelig å være tidlig ute med gaver. Ofte er det faktisk vanskelig å rekke å få kjøpt noen i det hele tatt, for er det en tid da tidsklemma virkelig strammer grepet om oss, så er det i julen.

Mellom julelunsjer og julebord prøver vi å bli ferdige med alt vi skulle ha gjort på jobben, så vi kan begynne på 2006 med blanke ark. Men ikke hør på stemmen inni deg som prøver å gi deg dårlig samvittighet. Det viktigste er å gi. Ikke å være tidlig ute med innkjøpene.

Juleshopping

Når kjøper du julegaver? (Avsluttet)
I beste fall på lille julaften, i verste fall på julaften(62%) 156
Jevnt gjennom hele året, selvfølgelig(21%) 52
Gaver, hva er det?(18%) 45
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Vær organisert

Første regel når det kommer til julegaver er at du er nødt til å være organisert. Bedre sent enn aldri. Sett deg ned i to minutter og skriv en liste over hvem du må kjøpe gave til. La deg inspirere av vår bildeserie med flotte gavetips til under hundre kroner. Husk å ta med denne listen når du skal ut og handle. Da slipper du å få panikk og unngår bomkjøp som kan koste deg dyrt.

Vi har samlet sammen julegavetips til mor og far, fjortiser og bestiser.
Trykk her for å komme til bildeserien.

Vær økonomisk

Det er ikke gull alt som skinner, men det motsatte gjelder og. Det er ikke alltid de dyreste gavene som er de mest populære heller! Det gamle ordtaket om at det er tanken som teller lever fremdeles i beste velgående. Med våre tips lever garantert lommeboken din i januar og - med mindre du kjøper veldig dyre gaver til deg selv da - med alt du sparer...

Vær populær

Det er julaften. Du sitter midt i julegrøten, og plutselig ringer det på døren. Det er tante Erna du ikke har sett siden i fjor, med den årlige julesvibelen. Du trodde du hadde ordnet med gaver til alle, men i førjulsstria har du glemt din gamle tante.

Det er nå du trenger en liten presangskuff som du kan fiske frem en gave av. Ingen grunn til panikk. Med våre billige gavetips kan du lage ditt eget lille presanglager, med passende gaver til enhver anledning - og til enhver lykkelig mottaker. Presangboksen kan også være grei å ha når du plutselig kommer på at det er lille Pers bursdag andre juledag.

Vi har samlet sammen julegavetips til mor og far, fjortiser og bestiser. Trykk her for å komme til bildeserien.

Les mer:

Lyst til å gi gaver med enda bedre samvittighet?
Trykk her for tips til gavene som kommer flere enn mottakeren til gode.

Les også: Nisse på nett, en oversikt over en rekke norske nettbutikker.

Kilde statistikk: NTB.