Single har det best!

Det er mange gode grunner til å være singel: Det er større sjanse for romanse, bedre helse, og et mer innholdsrikt liv!

Single har det best!

Det er mange gode grunner til å være singel: Det er større sjanse for romanse, bedre helse, og et mer innholdsrikt liv!

Av: M. Koppang

Det er vel i vår natur at vi ofte higer etter å ha det vi ikke har, være der vi ikke er. Er man i et forhold kan det være at man lengter etter tiden man var singel. Og er man singel kan hende man lengter etter et forhold. Men: grastustene er ikke alltid grønnere på den andre siden av hekken.

For veldig mange i dag, er den moderne livsformen å være singel. Allikevel er det en del myter rundt singellivet. Man er på en måte litt stakkarslig, fordi man ennå ikke har funnet meningen med livet . Man er ikke minst enslig . Mange er nok de som er uenige i dette.

La oss i stedet se på noen av de mange fordelene det er å være singel:

Fordel nummer 1:
FRIHET

La oss si det akkurat som det er. Å leve sammen med et annet menneske er også å gi fra seg en del av friheten. På godt og vondt selvfølgelig. Men uten en annen å ta hensyn til er det en del ting man kan gjøre uten å måtte være hensynsfull hele tiden. Synes du for eksempel at soverommet trenger litt turkis farge, eller kanskje du en eller annen gang har lyst til å drikke melk rett fra kartongen. Tenk deg bare å stå så lenge i dusjen at du bruker opp alt varmt vannet uten at noen kjefter på deg. Kanskje du og noen venner har lyst til å ta en hoppe på tur til London - uten å måtte planlegge alt for mye, og pakke kofferten ti - tusen ganger bare for nok en gang å innse at det ikke denne gangen heller går igjen. Har du lyst til å leve på junk food hele helgen så gjør du det.

Uansett om du er gutt eller jente, mann eller dame. Som singel kan du leve ut dine lyster og svakheter - helt uten å føle skyld.

Fordel nummer 2:
BEDRE HELSE

Undersøkelser viser, at det ikke er noe som sliter så mye på kropp og sjel som det å være i et dårlig forhold. Sunnhetstilstanden er generelt dårligere for kvinner i ulykkelig ekteskap, og risikoen for å få hjerteproblemer stiger betraktelig. Singles helse er altså generelt bedre!

Fordel nummer 3:
ROMANTISKE EVENTYR

Vi vet aldri hva fremtiden bringer, det er alltid en mulighet for en romanse eller en flirt, og den kommer gjerne når man minst aner det. Størst sjanse er det om man ikke allerede er i et forhold.

Fordel nummer 4:
SELVUTVIKLING OG ÅPENHET

Uten fast partner er du fri til å utforske, og ikke minst realisere, din egen smak, dine egne verdier, dine drømmer og mål. Om utfordringen ligger i å farge håret blått eller lilla, eller studere kinesisk filosofi, så er beslutningen din egen. Og dette er med på å gjøre veien fra tanke til handling mye mindre.

Gledelige overraskelser

Kanskje kan singellivets muligheter for selvransakelse være med på å gi deg svar på om du passer i et stabilt forhold, eller om du er en kvinne eller mann som kommer best til din rett som singel.

Nettopp fordi singellivet ikke ligger i så faste rammer, er man mer åpen for å møte andre mennesker og ta livet litt som det kommer. Å gå gjennom livet med åpenhet betyr at det er en rik mulighet for å oppleve. Gled deg til de overraskelsene som møter deg i 2002!

Så får det heller være da, at du ikke har en skulder å sove på når kvelden kommer. Men til gjengjeld så har du hele sengen for deg selv, og heller ingen som tar dynen fra deg.

mozon.no, 16.01.02 Kilde :