Silikonpupper i premie

En dansk dating-side går nye veier for å trekke brukere til internettsiden. Nå har scor.dk lovet bort nye silikonpupper til vinneren av høstens konkurranse.

Store og små bryster legges under kniven stadig oftere. Men operasjonene er ofte kostbare, og derfor er det ikke lenger overraskende når det er velstående pappaer eller ektemenn som tar regningen.

Norske plastikk-kirurger bedyrer at de aldri vil gjennomføre brystoperasjoner som er gitt i gave eller som premie. Men hos våre mer liberale naboer i Danmark er tonen annerledes.

Den danske dating-siden scor.dk lover nå bort en brystoperasjon som premie på høstens konkurranse. Det eneste deltakerne trenger å gjøre er å sende inn et bilde av sine egne bryster som skal stemmes over av medlemmene på dating-siden. Samtidig vil nettstedet garantert få mange nye brukere som ønsker å være med i vurderingen av danske kvinners brystparti...

Egne hjemmesider
- Vi fikk ideen etter at vi de siste årene har mottatt mange henvendelser fra brukere som ønsker nye bryster. Og på nettet har flere kvinner opprettet egne hjemmesider for å samle inn penger til en operasjon, sier direktør i scor.dk, Lars Castenlund til avisen Ekstrabladet.

Han er ikke nevneverdig bekymret for signalene en slik konkurranse sender til unge kvinner.

- Vi lever i 2006. Og man skal huske på at for deltakerne er dette svært viktig. De er ikke tilfreds med sine bryster, og hvis vi kan gjøre dem gladere, er vi bare fornøyd, sier Castenlund.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kvinner som handelsvare
Den feministiske organisasjonen Dansk Kvinnesamfund er derimot ikke like begeistret for silikon-premien.

- Dette er da en merkelig form for konkurranse. Den er med på å skape et bilde av kvinnen som handelsvare, og selv om det er frivillig å delta, er det nok mange som ikke helt forstår konsekvensene, mener forkvinne Karen Hallberg.

 

Mozon.no, 02.08.2006