Silikonpupper blir mindre

De ekstreme puppe-operasjonenes tid ser ut til å være over. Flere og flere satser på mindre silikon i puppene når de opererer seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere ble kvinner fristet til å ”gjøre en Jordan” og øke puppe-størrelsen til ekstreme proporsjoner, men nå går trenden mot mindre og fastere pupper a lá Nell McAndrew.

Selv om brystforstørrelse er den mest populære kosmetiske operasjonen og fremdeles øker, er antallet kvinner som øker størrelsen dramatisk på vei ned.

Tall fra engelske The Harley Medical Group viser at andelen pasienter som fikk økt puppe-størrelsen med mer enn tre størrelser har sunket fra 58 prosent for 10 år siden til kun 25 prosent i 2004.

For 10 år siden var det bare 2 prosent av pasientene som gikk opp en størrelse, sammenlignet med 11 prosent i fjor.

Den engelske puppe-modellen Jordan har også nylig sagt at hun vil redusere bryststørrelsen til en noe mer moderat størrelse.

- Brystforstørrelse har vært den mest populære operasjonen i vår 22-årige historie, med fettsuging og neseoperajon på andre og tredjeplass, sier lederen av The Harley Medical Group til avisen Daily Mail.

- Forskningen vår viser også at 64 prosent av pasientene sier operasjonen er noe av det beste de har gjort noen gang, sier hun.