Silicea - naturlig vidundermiddel hjelper for nesten alt

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Silicea - naturlig vidundermiddel hjelper for nesten alt

Silicea er et 100% rent naturpreparat med trippeleffekt for behandling av infeksjoner, styrking av hud, hår og negler og forbedring av immunforsvaret.

Av tomas almås.
Silicea er norges mest solgte kiselsyre preparat, med bruksområder som inn- og utvortes betennelser, kosttilskudd til styrking av hud, hår, negler og skjelett og som basisbehandling til styrking av immunforsvaret, burde det være et selvsagt valg i ethvert hjemme- og ferieapotek.

Livsnødvendig grunnstoff
Silicea er et naturmedisinsk preparat basert på kiselsyre. Kiselsyre er en vannholdig forbindelse mellom oksygen og silisium (kjemisk betegnelse: Silisiumdioksid).
Det er først i de senere år at man har funnet at silisium er blant de grunnstoff som er viktigst for mennesker og andre levende organismer på grunn av egenskapene som støtter bindevevet i kroppen vår.
Når man tenker på at 70% av fuglenes fjær består av kiselsyre, settes det i perspektiv hvilken betydning stoffet også kan ha for menneskekroppen.

Kroppen trenger tilskudd
Som i ethvert koloidale(d.v.s fint fordelt geléaktig) system, er kiselsyren i menneskekroppen underlagt en aldringsprosess, og trenger derfor tilføring. Den daglige kost inneholder ikke alltid dette viktige sporstoffet, fordi man ikke spiser nok av de kiselsyreholdige plantene, eller at kroppen ikke klarer å ta opp den nødvendige kiselsyren.
Derfor er det et av de viktigste fortrinnene ved Silicea at det koloidale systemet har en særlig bred overflate som gjør at den blir ekstra lett å ta opp.

Tredobbel virkning
Brukere av Silicea blir alltid overrasket over alt produktet hjelper mot. Det finnes dokumenterte virkninger over et bredt spekter fra akutt behandling av hud- og mage/tarm-betennelser til anvendelse som forebygende kosttilskudd for å styrke hud, hår, etc. til å fungere som biologisk basisbehandling.

-Rent medisinsk fungerer Silicea ved at kiselsyremolekylene binder og holder proteinmolekylene, som er nødvendig i alle disse prosessene, sammen. Den store bindeevnen virker strukturdannende, slik at bindevevet og cellestoffskiftet blir støttet og stimulert.

I dag brukes Silicea både inn- og utvortes av flere tusen mennesker og det har vært rapportert vellykkede behandlinger av skader og lidelser som for eksempel:
Forbrenninger, innsektbitt, betennelser i munn og tannkjøtt, lidelseri mage- og tarmsystem, uren hud, kløe og blemmer, hårtap, skjøre negler, svake ledd og belastningsskader, slapp hud og andre alderdomdbetingede lidelser.

Silicea er å få kjøpt i alle landets helsekostforretninger.

Tilrettelagt av tomas almås for mozon.no 30.07.02