Si det med blomster!

Enten du vil glede din kjære på en spesiell dag eller har dårlig samvittighet er blomster tingen. Via nettet kan du nå kjente og kjære med blomsterhilsener over hele landet.

Si det med blomster. Ord blir overflødige når det ringer på døra og din kjære får overlevert en vakker blomsterbukett fra et blomsterbud. Har du dårlig samvittighet fordi du alltid er på jobb og ikke har mulighet til å være tilstede ved spesielle anledninger er dette absolutt noe for deg.

Men pass på! Har du aldri gitt blomster før, kan mottageren fort lure på hvorfor du er i det gavmilde hjørnet i dag... En god vane kan derfor aldri startes for tidlig, overrask din kjære før det er for sent.

Hvem er det som bestiller?

Si det med blomster!

Vi tok en prat med Geir Ove hos Interflora i Oslo, og han kunne fortelle om stor respons på deres nettsider.

- Vi var en av de første blomsterbutikkene som begynte med salg via nettet, og tilbakemeldingene har vært gode. I fjor solgte vi cirka 13.000 buketter via nettet, og i år ser det ut til at vi skal klare å doble dette tallet. Bruker du vår nettside til din bestilling, sendes blomstene fra den butikken som er nærmest mottageren, og med våre nærmere 400 blomsterbutikker klarer vi å levere i nesten hele landet

- Det er i hovedsak menn som bruker nettsidene våre, og de fleste bestillingene kommer i anledning bursdager, fødsler, og ikke minst rene kjærlighetserklæringer til en heldig utvalgt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det koster...

Det er ikke akkurat billig å kjøpe blomsterbuketter i Norge, og heller ikke via nettet. Hos Interflora får du buketter fra 200 kroner og oppover, men her er det selvfølgelig bare fantasien som setter grenser. Er du villig til å betale rundt 300 kroner for buketten får du uansett en vakker kreasjon.

I tillegg kommer frakt og andre omkostninger, hos Interflora er dette 88 kroner.

Vår erfaring

Si det med blomster!

Personlig har jeg aldri vært flink til å huske spesielle anledninger, og da vi prøvde Interfloras nettbutikk bestilte vi ikke buketten før fredag klokken 1400, og trengte den innen klokken 1600...

Det gikk imidlertid fint, vi måtte riktignok betale 120 kroner for en ekspresslevering, men det er jo bare 32 kroner dyrere enn den vanlige utkjøringsprisen på 88 kroner.
Og buketten? Jo da, den kom allerede klokken 14:45, og var riktig så fin. Bare se selv-->

Hvor finner du butikkene?

Det blir stadig flere blomsterbutikker som bruker Internett til å promotere sine vakre kreasjoner, og det er kanskje ikke så rart. Bukettene ser unektelig fristende ut på bildene, i tillegg til at du slipper å gå i butikken...

Vi har funnet noen blomsterbutikker for deg, og de kan du nå ved å trykke på lenkene nedenfor:

Interflora

Walldén på nett. Trondheim og MidtNorge

Siri Blomsteratelier, Oslo

Blomsterfryd, Bergen

Centrum blomster, Stavanger

Myrablomst, Kristiansund

Hvis du vil finne ut om det ligger andre blomsterbutikker i nærheten av den du vil glede kan du søke på de ulike søkemotorene. Vi brukte søkemotoren kvasir og søkte på blomster. I vårt tilfelle fikk vi 55 treff på butikker som leverer blomster, det skulle vel holde for de fleste...

Lykke til!