Sheryl Crow: - Ett tørk er nok

Den amerikanske sangerinnen har en spesiell plan for å redde verden.

Ett tørk er nok!

"Alle" kjendiser med respekt for seg selv fronter miljø, sykdom eller fattigdom og lanserer ulike kampanje. Nå vil Sheryl Crow regulere hvor mye toalettpapir du bruker.

Forslaget til den amerikanske sangerinnen går rett og slett ut på at det burde innføres en begrensning på papirbruk når en går på toalettet, melder BBC News.

TEST DEG SELV:
Er du et miljøsvin?

Hennes forslag går ut på, å bruke "bare ett tørk per besøk, unntatt, selvfølgelig, de spesielle anledningene der to eller tre kunne behøves".

- Ett tørk er nok! Foto: Lambi
- Ett tørk er nok! Foto: Lambi Vis mer


Crow har akkurat avsluttet turneen Stop Global Warming på elleve amerikanske colleger, i samarbeid med miljøaktivisten Laurie David. Her har hun forsøkt å lære amerikanske studenter å ta vare på miljøet.

Tidlig stadium

- Jeg har brukt en stor del av denne turneen på å tenke over enkle måter vi kan løse problemet med global oppvarming, skriver Crow på sin nettside. - Selv om mine ideer er på et tidlig utviklingsstadium, er de, i mine tanker, verd å se nærmere på.

En av dem, er en slags idol med ny vri, der det er om å gjøre å bruke minst mulig co2. Vinneren skal få en platekontrakt. Hvordan det skal måles, vites ikke.

Videre skriver den amerikanske sangerinnen at hun er bekymret for hogst av trær, og at små tiltak, som det å slutte å bruke papirservietter, vil være et godt skritt på veien.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hun har til og med designet en egen kleskolleksjon med innebygget serviett i ermet, som hun kaller "dining sleeve". Denne kan løsnes og byttes ut etter bruk.

Vi lurer på hva som egentlig var galt med stoff-servietten...

Kilder: Sheryl Crow, BBC News, Stop Global Warming