Kilde: http://shanebernier.ca/
Kilde: http://shanebernier.ca/Vis mer

Shane vil ha verdensrekord

Den kreftsyke gutten ønsker seg 350 millioner bursdagskort. Målet er Guinness Rekordbok.

Om tre uker fyller den kanadiske gutten Shane Bernier åtte år. Og bursdagsønsket er ganske enkelt: 350 millioner bursdagskort som vil gi ham en plass i Guinness Rekordbok.

Kort fra hele verden
Siden kampanjen startet i februar, har kreftsyke Shane fått mange tusen gratulasjonsskort på morsmålet fransk og engelsk. Shane åpner alle kortene selv og får hjelp av moren til å lese de som er på engelsk. Men om den lille familien skal nå målet om verdensrekord, trenger de kort på mange språk fra hele verden.

- Nå har vi kort overalt, i stuen, i spisestuen, overalt. Men kortene gjør ham glad, og da spiller det ingen rolle at det tar mye tid å åpne alle konvoluttene, sier moren Natalie Bernier til avisen Ottawa Citizen.

Les også: Flere barn får kreft

Blir bedre
Fire år gammel fikk Shane diagnosen akutt leukemi, også kjent som blodkreft. Han ble raskt bedre, men opplevde et tilbakefall i fjor som gjør at han kanskje må gjennom en benmargstransplantasjon.

Hva er leukemi? Les mer på Lommelegen:

For tiden er han i behandling på barnesykehuset i Ontario hvor han vil få cellegiftkurer frem til over bursdagen 30. mai. Prognosene er derimot gode, etter behandlingen er det 80 prosent mulighet for at Shane vil holde seg frisk resten av livet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les mer om Shane Bernier på kampanjens hjemmeside:

Vil du sende et bursdagskort til Shane? Da kan du sende til denne adressen:

Shane Bernier
Box 484
Lancaster Ontario
Canada
K0C 1N0