Sexy i superundertøy?

Klesdesign med en signatur av gull.

Bjørn Dæhlie og Vegar Ulvang har gjort det. Bjørn Borg likeså. Designet sin egen kolleksjon sportstøy - eller ihvertfall lånt bort signaturen sin. Heldigvis følger jentene hakk i hæl, og nå kan vi iføre oss klær med gullvinnernes gyldne signatur - fra topp til tå og fra innerst til ytterst.

G-streng i superundertøykvalitet - for anledningen utenpå stillongsen... 
Foto: www.karitraa.no.
G-streng i superundertøykvalitet - for anledningen utenpå stillongsen...
Foto: www.karitraa.no. Vis mer


Fra ytterst til innerst

Vi har lenge kunnet iføre oss Vossajentens fleecegensere og skiklær i spreke farger, med en logo med assosiasjoner til det hippe franske klesmerket LadySoul. Og fra forrige fredag har vi nå muligheten til å Kari Traa oss fra innerst til ytterst, med lanseringen av hennes nye Active Wear undertøykolleksjon.

Det er med andre ord slutt på svette bomullsunderbukser under superundertøyet. For ikke å snakke om slitne ull-mammelukker fra bestemors tid. Og for full valgfrihet kan sporty jenter nå velge mellom superG-streng eller superhotpants.

Nysgjerrig?? Her kan du gå direkte til bildespesialen.

OL-kolleksjonen

At vi nordmenn er gode på skitøy, er liksom opplest og vedtatt. Fra Kari Traas fargerike kolleksjon til Ulvangs varme sokker og Dale skigensere til det italienske merket Napapiris tyvlåning av det norske flagget. (Det er ikke så mange som vet hvilket land flagget hører til, men at det er forbundet med vintersport er hevet over enhver tvil.)

Athens fra Ottey by Pamp. Faksimile fra www.otteybypamp.com.
Athens fra Ottey by Pamp. Faksimile fra www.otteybypamp.com. Vis mer


Det er vel kanskje ingen stor overraskelse at vi må dra til varmere strøk for å finne en idrettsutøver med en sommerkolleksjon. Merlene Ottey, sprintdronningen fra Jamaica, har lansert sitt eget merke, Ottey by Pamp. Enda mer eksotisk er det kanskje at man foreløpig må til Slovenia for å kjøpe klærne. Men det er kanskje ikke så rart. Sprinteren, som nå er i gang med sitt syvende OL er for tiden bosatt i, og konkurrerer for, Slovenia.

Klærne får du kjøpt i byene Bovec, Ljubljana, Koper, Postojna og Maribor. For nærmere informasjon, se www.otteybypamp.com. Og for dem som ikke har tenkt seg til Slovenia med det første, er det mulig å få kjøpt en Ottey-T-skjorte på nett til cirka 250 kroner pluss frakt.

Men det er uansett lov til å drømme litt. Eller vindusshoppe litt på nett. Se den sporty bildespesialen her!

Eksterne lenker:

  • www.ulvang.com
  • www.otteybypamp.com
  • www.karitraa.no
  • www.bjornborg.net
  • www.kjus.com
  • Bjørn Dæhlie Technical Wear