Sexlyst som bivirkning

Et kosttilskudd som ble utviklet for å gi mer energi til mennesker som er utmattede av sykdom, viser seg å virke som Viagra på kvinner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Springfield ENADA ble utviklet av professor George Birkmayer, sjef for Birkmayer Institute for Parkinson Therapy i Wien, for å gi mer energi til hjernen til utmattede mennesker.

Senere tester har vist at det også gir musklene mer styrke, forbedrer hukommelsen, og muliges bremser aldringsprosessen.

Men den beste bivirkningen er kanskje at det gir kvinner økt sexlyst.

- Friske oppegående kvinner har i perioder manglende sexuell lyst. Veldig ofte hører dette sammen med at de er litt for slitne, sier Ingeborg Bugge, fagsjef i Nordic Nature Pharma, som importerer kosttilskuddet til Norge.

- Da kan dette kosttilskuddet hjelpe.

Studier har vist at det øker dopamin-nivåent i hjernen, og det gjør kvinner litt ekstra brunstige.

Springfield ENADA er, så vidt vi har funnet ut, det eneste kosttilskuddet med NADH, som er et koenzym som finnes naturlig i alle levende celler. Det spiller en sentral rolle i energiproduksjonen i cellene, og særlig i hjerne- og nervecellene.

Studier av kosttilskuddet er gjort for å dokumentere effekt på en rekke områder. På alt fra mentalt og fysisk kronisk syke mennesker, til idrettsfolk hjalp tilskuddet for yteevne og restitusjon.

Resultater fra testene viser at Springfield ENADA NADH gir en ekstra piff på mange plan. Man sover også mer avslappet fordi dette også krever energi.

Omtrent 70 prosent av brukerne av kosttilskuddet er friske mennesker som setter pris på et jevnt godt energinivå og de hyggelige bivirkningene dette gir, opplyser Bugge.

Mozon.no, 16.12.2002

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!