Sex kan redde verdensøkonomien

Deltagerne ved en sex-konferanse i Singapore mener mer og bedre sex er resepten for å redde den vaklende verdensøkonomien.

Publisert
Sist oppdatert

Sexolog og grunnlegger av den asiatiske sexologiforeningen, Emil Ng, mener bedre sex kommer til å gjøre susen med å forbedre kontinentets velvære, økonomi og produktivitet.

- Et sunt sexliv fører til glade arbeidere, og det vil skape en mer robust økonomi, sier, til han til Reuters.

- Nå er vi havnet i en ond sirkel. Når økonomien er nede, vil også de seksuelle aktivitetene bli lavere, som igjen fører til lavere produktivitet i økonomien.

Nå vil han snu den nedadgående trenden, og oppfordrer folk å hoppe oftere til køys.

Eksperter som deltok på konferansen sa også at de seksuelle mytene med rotfeste i Asias mange religioner kan gi problemer i folks arbeids- og familieliv.

- Seksuell helse er ikke bare et spørsmål om fravær av sykdom eller om fysiske problemer. Det er også om muligheten til å nyte sex, sier lederen for årets kongress, Ganesh Adaikan.

Som også pekte på at sex og økonomi har gått i tospann tidligere.

- I 60-årene, da pillen ga kvinner kontroll over graviditeten, fosset kvinnene ut i arbeidslivet, og ga økonomien et oppsving.

Den fire dager lange kongressen skal ta opp spørsmål som P-punktet, G-punktet og andre erogene soner, medikamenter som Viagra, mannlige ereksjonsproblemer, sex etter 50 og nye dimensjoner av Kama Sutra.

Mozon.no, 15.11.2002

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer