Sex i flere timer

Blir det bare en kvikkas under dyna? Lær mer om Kama Sutra og om hvordan du kan ha sex i timevis!

Det er ekteparet Calle og Jennie som deler hemmeligheten sin med svenske Expressen.

Hos de begynner sexopplevelsen i selve innredningen på soverommet. Hjemme hos Calle og Jennie ser soverommet ut som en indisk interiørbutikk, med sensuelle og røde stoffer og erotisk kunst.

- Skjønnhet er bra for den seksuelle energien. Det skal være behagelig å se deg om i soverommet. Noen mennesker har soverom som ser ut som lagerlokaler, sier Calle Rehbinder.

Paret har gått så langt som å tenke på sex som en filosofi. De holder kjærlighetskurs for andre par og sexen de selv har er basert på urgamle teknikker, såkalt dao, tantra og den mindre ukjente Kama sutra, indernes eldgamle lærebok i kjærlighetens og seksualitetens gleder.

Noen ganger er kjærlighetsakten deres som en ekte seremoni, der de vasker seg først, dekker soverommet med puter og blomster og tar seg god tid.

Husk også at det finnes mat som har en oppkvikkende effekt på seksuallivet.

For ikke å glemme massasjen.

Skjønt med massasje
- En kjærlighetsstund inneholder gjerne en kose- eller massasjeseanse med olje. Når man koser med hverandre skal man virkelig være nærværende med fingrene, sier Jennie Rehbinder.

I ekteparets stue henger en gyngestol som de fikk i bryllupsgave. I følge dem selv har de ”veldig artige leker” i denne. Og noen ganger spiller de Kama sutra-spillet, som tar deltakerne gjennom de sju kjærlighetsnivåene, fra forventningen til full seksuell lidenskap.

- Vi kan holde på med spillet i tre timer før vi får mulighet til å penetrere hverandre i ulike stillinger, forklarer Jennie.

Den østerlige læren er ikke så fiksert på mannens utløsning.

- Dao-filosofien sier for eksempel at man mister energi om man spruter for mye, sier Calle. Selv har han lært seg å få orgasme uten å ejakulere.

Sammen synes de det viktigste med sex er ekstasen, nytelsen og følelsen av å være i total enhet med den andre og hele skapelsen.

Og her er enda flere sextips:
- Kom dere ut av soverommet. Vær seksuelle med hverandre i andre sammenheng enn bare i senga.
- Innred et eget soverom for sex, uten familiebilder og PC-skjerm.
- Spill musikk som påvirker kroppen på en positiv måte.
- I følge sexfilosofien Dao er mannen som ild og kvinnen som vann. Med andre ord så varmes mannen opp fort, mens en kvinne må varmes opp langsommere.
- La den seksuelle opplevelsen ta tid, gjerne flere timer. Sensuelle berøring som kos, klapp og klem er også sex.

Og her er enda flere tips: Slik tilfredsstiller du mannen!

 

Mozon.no, 09.06.06