Sex er best med kjæresten

Ute etter en god sexopplevelse? Da bør du satse på en kjæreste. One night stands er ingenting i forhold til sex med kjæresten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I følge en undersøkelse mener hele 62,8 prosent av 18-19 åringer at sex med kjæresten er bedre enn en one night stand, skriver danske Ekstra Bladet. Det er datingsiden scor.dk som står bak undersøkelsen.

De har spurt 3874 brukere av siden, og den overraskende konklusjonen er at flesteparten av de spurte foretrekker sex med sin faste partner.

De bak undersøkelsen tror det er to årsaker til dette.
-Omkring 30 prosent av våre brukere er i et parforhold, og de svarer ut i fra forholdet de er i. Det er også mange single. De fleste av dem har hatt kjæreste, og vet at sex blir bedre med tiden. Derfor vet de også at sex er best i et langvarig forhold, sier Lars Castenlund, som er ansvarlig for undersøkelsen til datingsiden.

Selv om hjemmesidens største medlemsgruppe er mellom 25 og 36 år, er de eldre også enige i at det er best med sex hjemme med en fast partner. Hele 82 prosent av de mellom 50-59 år synes sex på hjemmefronten er best.

Nå er tiden inne for fereisex!

Men hvis det er så godt med sex hjemme med kjæresten, hvorfor er det så mange som bruker nettet for å finne en tilfeldig partner?

Ekstra krydder
- De parene som bruker sidene våre, er meget stabile, men noen ønsker litt ekstra krydder i tilværelsen. Da de er bevisste på kjærligheten, finner de kanskje en ekstra dame eller mann som kan piffe opp sexlivet deres, forklarer Castenlund.

Annenhver kvinne drømmer om sex med en av samme kjønn.

Det er svært vanskelig å bevare gnisten i et forhold, og for enkelte vil dette resultere i at man går fra hverandre.

- Mange er veldig beviste på sine egne behov og ser derfor på singellivet som noe positivt. Da er man fri til å gjøre hva man vil. Undersøkelsen viser likevel at de fleste foretrekker sex i et fast forhold, sier Castenlund, som selv synes det er best å ha sex hjemme med kjæresten.

Er du derimot i sex-dvale? Slik kommer du ut av den!

Først opprettet 11.02.06
Sist endret 22.10.07